Så tufft just nu

Vi är på sjukhuset tillsammans med mormor. Jag vet inte hur länge vi har varit här men länge, halva dagen. Mormor är riktigt dålig, mycket sämre än igår. Igår var hon svag men blev märkbart glad när jag kom. Hon tittade på teckningen och stjärna som Isadora och Lucas hade gjort. Men idag har hon knappt öppnat ögonen. Sjukhusprästen har varit här och vi alla inser att vi står inför slutet. Det här är verkligen bland det värsta jag har varit med om. Min älskade lilla mormor 🙁

Relaterade Inlägg

28 Kommentarer

 1. Gittan

  Lider verkligen med dig ? Tyvärr tror jag alltid man känner att man skulle givit mer tid. Sorg är kärlekens pris ?

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Jag har många fina minnen med min mormor dom senaste åren. Jag kunde såklart hälsat på ännu oftare, men det jag önskar mest just nu är att få uppleva livet med mormor igen. Allra mest önskar jag att jag hade fått prata med mormor igen. Ett riktigt samtal, det är det som gör mest ont ? Vi visste inte att det skulle gå så här, vi trodde hon kunde behandlas, så jag har inte träffat henne på hela tiden för att hon inte skulle bli smittad av något. Och nu är hon för sjuk för att prata. Fy fasiken vad ont det gör ? Min lilla mommo ❤️

   Svara
 2. Josephine

  Fy så fruktansvärt! Du vet ju hur nära jag är min mormor, så jag lider verkligen med dig! ? Massa kramar till dig i din sorg! ❤️

  Svara
 3. Lisa från Skåne

  Det är en hemsk sjukdom vet inte hur många i vår släkt som haft den några har blivit friska men inte alla. Kan bara ge dig styrkekramar och hoppas att din mormor får den hjälp hon behöver. Kram.??

  Svara
 4. Paulina Gunnardo

  Varm kram <3 känner med dig och vet hur det kan vara att vara nära någon man älskar som snart ska lämna. All styrka och kärlek till er i det svåra. Jag tror på en Gud som håller både er och din mormor i handen <3

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack fina du! Vad fint skrivet ❤️ jag saknar henne så mycket trots att hon fortfarande är i livet. Hon lever ju men jag saknar att prata med henne som vi alltid gjorde, höra hennes röst… ?

   Svara
 5. Anna

  Samma sak hände med min mormor ❤️ Vi trodde behandlingen skulle hjälpa, men 1 vecka innan min son skulle fylla 1 år ringde jag henne och frågade om hon ville komma på kalaset, ”åh jag hoppas att jag kan” sa hon men jag hörde på rösten att det var kört. Några dagar senare åkte vi för att säga hejdå. Så fruktansvärt smärtsamt. Fy fan jäkla sjukdom. Kram till dig ❤️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Usch vad hemskt! Beklagar ❤️ Det gör så jävla ont att veta att man aldrig mer kommer ses eller pratas vid. Att aldrig mer få höra min mormor berätta något eller att hon lyssnar på mig. Att säga hejdå för alltid ?? Fuck cancer ? kram!

   Svara
 6. Johanna

  Stackars er, livet är svårt ? och orättvist. ?
  Jag jobbar själv på ett äldreboende och där brukar vi säga att det är en kamp både att födas och att dö. Din mormor har (nog) haft ett riktigt bra liv, hon ser säkert på sitt liv med glädje. ? Det tröstar er inte i stunden, men när hon finns i himmelen och ser ner på er alla ??

  Svara
 7. Kristina

  Jag ville bara skicka en kram.

  Jag vet hur det känns att sörja någon redan innan de dött. Och jag vet hur det är att förlora någon nära. Kram!

  Svara
 8. E

  Jag beklagar verkligen. Skickar styrka och omtanke. Jag har inte läst din blogg på ett antal dagar, det var så overkligt att nu gå tillbaka och läsa dina senaste inlägg. Jag var nämligen med om precis samma sak i detta nu, men med min mans pappa. Exakt samma händelsebeskrivning – samma sjukdom, samma tidsaspekt, samma hastiga vändning.

  Han somnade in i förrgår. Fan.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här