Jag är så ledsen

Nu är jag hemma igen. Gråter fortfarande… jag kan inte sluta. Det är en av mina närmaste som är allvarligt sjuk i cancer. Hon har gått från frisk till dödssjuk på bara ett par månader. Det gör så ont i mig att det känns som jag ska gå sönder. Jag är så rädd. Fan vad livet är grymt alltså 🙁 Ska det kännas så här att leva?

Jag och mamma var där idag och lämnade en teckning som Isadora har målat och en stjärna som Lucas har pärlat. Jag fick chansen att säga “Jag älskar dig” och kramas, men jag kunde inte sluta gråta. Jag bara grät och grät. Det måste vara hemskt att vara svårt sjuk när alla gråter, men jag kunde inte vara stark. Jag orkar verkligen inte vara stark.

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Eva-Leena

    Känner igen din smärta, rädslan, att känna att de bara är så fel… Var tvungen att ta emot ett likadant besked om min mamma.. Stora styrke kramar till er, önskar verkligen att ni slapp gå igenom dehär ❤ Ta vara på den fina tiden ni har, kom ihåg minnen och framförallt ta tid me familjen❤

    Svara
  2. Petra

    Livet är så grymt ibland och man söker hela tiden svar på varför? Om man bara hade kunnat göra någonting, man känner sig så så maktlös. Därför måste man ta tillvara på de stunder man har med varandra. Kramas och njuta medan man kan. Stor kram på dig!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här