Okategoriserade

Kvick med svar

Varför ska folk störa sig så mycket på andra hela tiden? Jag kan störa mig ibland, men inte så mycket som vissa andra har jag märkt! Och om jag stör mig på en småsak så skulle jag med all säkerhet inte säga det högt!

Idag på bodypumpen så var det tydligen en gubbe som störde sig på mig. Jag tar ju jämt med telefonen in på passen så att Jair kan ringa om Lucas skulle bli otröstlig eller akut hungrig eftersom han inte äter från flaska eller tar napp. När passet var slut så ringde jag Jair för att kolla läget och precis när vi la på gick jag ut genom dörren och då var det en gubbe bakom mig som sa till en kvinna:
– Det är fantastiskt att vissa inte kan lämna telefonen hemma!

Jag blev så ställd att jag inte sa nåt utan bara gick, men jag önska att jag hade sagt:
– Det är fantastisk att vissa inte kan låt bli att lägga sig i vad andra gör!
Jag hade ju inte stört någon och han har ju faktiskt inte en aning varför jag har med mig min telefon in på passet så då har han heller ingen rätt att säga nåt tycker jag!

En annan sån person stötte jag och min kompis Petra på när vi var ute och gick med våra barnvagnar. Vi gick i bredd på en ovanligt bredd trottoar. Det fanns plats att gå om och förbi oss på båda sidorna. Men ändå kommer det en wannabe-muskelknutte framför oss som säger lite otrevligt:
– Nödvändigt att gå i bredd!!!!
Vi blev väldigt överraskade båda två! Det fanns ju massa plats! Och hade det inte gjort det så såg vi ju att han kom och då hade vi ju släppt förbi honom! Jag kan förstå att man blir irriterad om två barnvagnar går i bredd på en smal trottoar och man kommer bakifrån och vill gå förbi, men så var ju inte fallet!! Usch vad irriterande sånt är när folk bara ska störa sig för störandets skull! Funderar på allvar på att stoppa ner en tampong i fickan och nästa gång svara:
– Verkar som du kan behöva den här 🙂

Undra vad muskelknutt-wannaben hade sagt då?! Hehe!

Men visst är det irriterande när man inte kommer med nåt kvickt och bra svar när man ställs inför såna situationer! Jag vill gärna säga nåt moget och bra och inte hamna i försvars position och säga nåt som låter dumt eller som jag får ångra! Allra enklast vore om folk slutade störa sig för ingenting!!!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.