KUB och RUL inbokat

Det gick bra på MVC. Vi tog massor av prover till KUB, blodgrupp, HIV, syfilis och kolla blodtryck, blodvärde och urinprov. Allt som hon kunde se direkt såg bra ut. Vi bokade in KUB också, exakt 3 veckor får jag vänta för det är babyboom i april igen (var babyboom när jag väntade Lucas också. Känns lite jobbigt eftersom jag hade en så snabb förlossning förra gången, bara 4 timmar. Det kan ju mycket väl bli så att vi inte hinner in om vi blir skickade till Borås eller Varberg. Med det löser sig säkert.

På KUB kommer jag alltså vara i vecka 14. Vi bokade in RUL också 18:e november alltså i vecka 19. Och så bokade vi in ett januaribesök i vecka 25. Det känns jättebra, det är bara KUB som jag hade velat ha 1 vecka tidigare men nu är det som det är.

  

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Jenny

  Som omföderska skickas du i princip aldrig vidare utan prioriteras på BB just eftersom det ofta går snabbare andra gången. Kan vara bra att veta… Trevlig helg!

  Svara
 2. cissi

  Det står ju i din journal hur fort det gick med Lukas så de får/kan inte skicka dig nån annanstans, även om det är fullt måste de lösa det! Så förklarade min barnmorska det när jag var orolig inför att Alice skulle födas i hallen
  Emmas värkar var ju lite konstiga eftersom de syntes på ctg men inte kändes tills jag var öppen ganska mycket…
  Alice hade jag sammandragningar och visste att de inte gör ont på mig, så vi hann, var öppen 4 cm när vi kom in och 40 minuter senare var hon ute

  Svara
 3. Jannice

  Vad skönt att alla prover såg bra ut i alla fall och sedan håller jag tummarna för att dessa 3 kommande veckor går i raketfart! 🙂

  Svara
 4. Mia

  Jag födde ju min andra son i somras mitt i semestern, inga problem att få plats, tur eftersom han kom 25 min efter att vi anlänt till förlossningen, 3,5 timme efter första känningen att det nog var på gång! Födde på Östra.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Oj oj oj!! Vilken tuuuuur! Det var verkligen snabbt! Skönt att det fanns plats till er för ni skulle ju inte hunnit nån annanstans!

   Svara
 5. frida

  Grattis till bebis! Har följt dig sedan du väntade Lucas eftersom vi skulle ha barn nästan samtidigt då. ☺ Väntar själv nummer 2 i slutet av oktober.
  Tänkte bara tipsa om att vi äntligen (!!) verkar ha fått kubtest till Halmstad. Verkar vara precis nytt, själv gjorde vi vårat i Malmö. Inte lika smidigt för er som att göra det i Göteborg men ville ändå tipsa om det eftersom det inte är alltför långt bort. ☺ http://www.tudorkliniken.se/ultraljud.php
  Lycka till med allt!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här