Okategoriserade

KUB och RUL inbokat

Det gick bra på MVC. Vi tog massor av prover till KUB, blodgrupp, HIV, syfilis och kolla blodtryck, blodvärde och urinprov. Allt som hon kunde se direkt såg bra ut. Vi bokade in KUB också, exakt 3 veckor får jag vänta för det är babyboom i april igen (var babyboom när jag väntade Lucas också. Känns lite jobbigt eftersom jag hade en så snabb förlossning förra gången, bara 4 timmar. Det kan ju mycket väl bli så att vi inte hinner in om vi blir skickade till Borås eller Varberg. Med det löser sig säkert.

På KUB kommer jag alltså vara i vecka 14. Vi bokade in RUL också 18:e november alltså i vecka 19. Och så bokade vi in ett januaribesök i vecka 25. Det känns jättebra, det är bara KUB som jag hade velat ha 1 vecka tidigare men nu är det som det är.

  

10 Comments

 • cissi

  Det står ju i din journal hur fort det gick med Lukas så de får/kan inte skicka dig nån annanstans, även om det är fullt måste de lösa det! Så förklarade min barnmorska det när jag var orolig inför att Alice skulle födas i hallen
  Emmas värkar var ju lite konstiga eftersom de syntes på ctg men inte kändes tills jag var öppen ganska mycket…
  Alice hade jag sammandragningar och visste att de inte gör ont på mig, så vi hann, var öppen 4 cm när vi kom in och 40 minuter senare var hon ute

 • Mia

  Jag födde ju min andra son i somras mitt i semestern, inga problem att få plats, tur eftersom han kom 25 min efter att vi anlänt till förlossningen, 3,5 timme efter första känningen att det nog var på gång! Födde på Östra.

 • frida

  Grattis till bebis! Har följt dig sedan du väntade Lucas eftersom vi skulle ha barn nästan samtidigt då. ☺ Väntar själv nummer 2 i slutet av oktober.
  Tänkte bara tipsa om att vi äntligen (!!) verkar ha fått kubtest till Halmstad. Verkar vara precis nytt, själv gjorde vi vårat i Malmö. Inte lika smidigt för er som att göra det i Göteborg men ville ändå tipsa om det eftersom det inte är alltför långt bort. ☺ http://www.tudorkliniken.se/ultraljud.php
  Lycka till med allt!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.