Okategoriserade

Krasslig mamma och krasslig bebis

Lucas har haft feber inatt och vaknade först varje kvart 🙁 stackars liten! Och givetvis, så att alla vet, så håller jag inte på med några strikta nattningsrutiner när Lucas är krasslig. Behöver han närhet eller bröst så får han det. Men till min förvåning och till min glädje så vill han inte sova vid bröstet längre och nu sparkar han och fäktar tills jag lägger ner honom i hans egen säng. Han har väl vant sig vid att sova själv nu och tycker det är jobbigt när jag ligger jämte och det blir för trångt.

Lucas fick alvedon inatt, en gång idag och innan han skulle gå och lägga sig för att må lite bättre och sova bra. Febern var borta imorse, men det märks att han mår dåligt . Mycket mera ledsen, lite sämre aptit och snorar. Jag snorar också och har huvudvärk. Jag har gått runt med Lucas i bärsele i säker 1 timme. Han var så ledsen och det var bara bärselen som hjälpte. Lille plutten! Hoppas det är bättre imon!

20131211-210047.jpg

Nu på kvällen bakade jag en kladdkaka för att må lite bättre 🙂 den blev helt fel men god ändå! Råkade ha alldeles för mycket smör så jag fick göra en dubbelsats så den blev inte så kladdig som den brukar.

20131211-210747.jpg

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.