Okategoriserade

Sjukling som inte kan sova

Jag går här och väntat på att Lucas ska somna eller nästan somna i bärselen. Nu har jag gått i en timme och provat lägga ner honom en gång men den gången funkade det inte. Han somnade som vanligt för natten vi klockan 20 men vaknade efter 2 timmar och då tog jag upp honom. Jag tycker det är synd om honom nu när han är så förkyld och jag tänker inte låta honom skrika tills han blir alldeles kletig med snor. Nej, jag tar hellre upp honom när jag märker att han är ledsen. Då får väl min natt bli förstörd bara min skatt känner närhet och trygghet när han är sjuk.

Nu verkar det som han har somnat, jag ska prova att lägga ner honom och sen ska jag utse dagens julkalendervinnare 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.