Korttidspermitterad dag 1

Jag känner mig fortfarande chockad efter beskedet i fredags när alla konsulter fick gå på dagen. Det trodde jag verkligen inte! Tidigare i veckan var budskapet snarare tvärtom och nu har jag inte ens ett jobb att gå till. Jag älskade verkligen mitt jobb så jag hoppas att det slutar med att jag får komma tillbaka när allt detta har lugnat sig.

Hela situationen känns märklig och obehaglig men som tur är så sitter jag inte i sjön. Jag har kvar min anställning och är korttidspermitterad utan arbetsuppgifter tills vidare.

Idag har jag tagit det lugnt. Barnen är hos Jair så jag har haft sovmorgon, skickat tillbaka ett paket, varit hos barnmorskan och tittat på nyheterna. Jag tänkte ha Isadora hemma imorgon och hämta Lucas tidigt från skolan så att vi undviker så långt det går att bli smittade.

Har era arbeten blivit påverkade av coronaviruset? På vilket sätt?

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här