Okategoriserade

Kontrollanter på buss och spårvagn

Det är väldigt mycket kontrollanter på bussar och spårvagnar just nu. Jag har sett dom nästan varje dag i två veckor nu. Alla gångerna har varit på morgonen förutom en gång, då var det på en halvtom buss 20.30 på kvällen. Jag hör till en av dom laglydiga medborgarna så jag har alltid busskort eller sms-biljett. Numera köper jag alltid 3-månadersbusskort för det blir liiiiite billigare 🙂

Men hur kommer det sig att jag ändå blir lika nervös varenda gång? Även om jag har en biljett! Jag fattar inte det!! Och stå där och känna sig skyldig trots att jag vet att jag är oskyldig. Och inte nog med det så anstränger jag mig verkligen för att se oskyldig och laglydig ut… Knäppt!!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.