Kommer naveln att pluppa denna gången?

Så här på slutet av graviditeten så blir jag alltid lika fascinerad av naveln! Jag har en ganska djup navel och därför har den aldrig pluppat helt, dvs vänt sig ut och in. Det enda som har hänt är att den har blivit grundare och grundare. Det närmsta till att pluppa var sista månaden med Isadora, då stack halva naveln ut som en hudflik och så är det nu också (särskilt på kvällen). Jag är sååå fascinerad av detta! Det ser ju så läskigt, men coolt ut med pluppade navlar. En till grej som jag fascineras av är hur mjuk huden i naveln är, lenare än den lenaste bebisen! Det hade jag ingen aning om innan jag blev höggravid första gången, här kommer en lista på ytterligare några saker: 10 saker jag inte visste innan jag hade varit höggravid

Pluppade din navel? Om du varit gravid flera gånger, har den pluppat / inte pluppat i alla graviditeter eller har det varit olika? Kommer min navel pluppa, vad tror du?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. S

    Min har aldrig pluppat tidigare två graviditeter men i vecka 41 med nummer tre ploppade den. Han föddes 41+2 och var tyngst av syskonen men tror snarare det var antalet graviditeter och belastningar på naveln som avgjorde ? kul ändå att det blir olika.

    Svara
  2. Lin

    Min navel blev nästan platt andra graviditeten. Den såg ut som ett anus med linjer som gick mot mitten. Inget att skryta med mao! Hehe!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här