Tester

Knytfri bärsjal från EasyHug

Kommer ni ihåg att jag frågade er i ett inlägg för en tid sedan om man skulle skaffa bärsjal eller bärsele? Jag tänkte först att man kanske kunde nöja sig med bara en bärsele och strunta i bärsjal… men när jag frågade er förstod jag att bärsjal är ganska mycket smidigare att ha hemma eller när man ska handla och att den inte tar någon plats i väskan på resan. Det känns också som bärsjalen blir mer ombonad och att bebisen kommer närmare mamman eller pappan i en bärsjal och det kanske bebisarna gillar bättre 😀 En bärsele är nog bra att ha också om bebis gillar att bli buren för då kan man bära på ryggen ibland också för lite omväxling, speciellt när bebben börjar bli tung!

Två av er läsare tipsade mig om EasyHugs bärsjal som man inte behövde knyta, för det med knytning tyckte jag verkade krångligt. Och nu har jag fått möjligheten att testa en Easyhug och skriva om den på min blogg! Det ska bli toppenkul!

Jag har valt den här snygga chokladbruna färgen  (sjalen finns i massa andra fina färger också)! Den är perfekt för oss nu till sommaren och tiden i Brasilien eftersom den inte blir så varm som svart tyg blir i solen!

En av dom stora fördelarna med EasyHugs bärsjal är att man inte behöver knyta den och för mig känns det tryggare! Jag tycker det känns bra att jag inte kan göra fel och att jag vet att mitt barn sitter säkert i bärsjalen.

På EasyHugs hemsida skriver dom: ”EasyHug är enkel att använda och passar därför bra som nybörjarsjal. Barnet sitter stabilt och det går i princip inte att göra fel.” Läs mer om fördelarna med att bära i bärsjal och om EasyHugs bärsjal HÄR!

Andra fördelar med EasyHugs bärsjal är att den belastar jämt över båda axlarna och rygg och det gör att man kan använda den under en längre tid. Man kan använda bärsjalen till sitt barn så länge man orkar bära vilket brukar vara upp till 2 år. Perfekt för oss när vi är i Brasilien 🙂

Man kan bära barnet från att det är nyfött i en EasyHug bärsjal. När barnet är mindre än 2 månader och inte är stabil i nacken ännu så ska man bära barnet liggandes och när barnet är stabil i nacken bär man i grodposition med bebisens mage mot mammas/pappas mage.

EasyHugs bärsjalar finns också med små fotavtryck på som ni ser på bilden ovan eller så kan man själv välja ett passande ord eller kanske barnets namn fram på bärsjalen 🙂 Klicka HÄR för att komma till EasyHugs bärsjalar!

One Comment

  • Hannah

    Jag har en 5 meters sjal som man knyter själv och den älskar jag! Köpte en till som man inte knyter, precis som den du vill ha och jag får fasen inte till det med vaggposition! Bröstet är liksom ivägen och bebisen ligger konstigt med huvudet… Men jag gillar verkligen sjal mer än sele, det avlastar bättre 🙂

    Svar från Emma: Är det inte krångligt att få till knytningen? Blir det på samma sätt varje gång som du knyter? Vilken knytfri sjal har du? Läste på Easyhugs hemsida att man helst skulle ha en storlek större när man ska bära i vaggposition, har du det?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.