Okategoriserade

Karatespark rakt på blåsan!

Strax efter lunch hade jag ett 30 minuter långt möte på jobbet. När jag gick in på mötet så var jag inte kissenödig… Efter typ 15 min när jag hade druckit upp mitt kaffe så kände jag mig lite kissenödig… Antagligen tyckte bebis att det var trångt i magen o dags för mig att gå på toa för kort därefter kände jag en riktig karatespark mot blåsan o plötsligt var jag så kissenödig att jag nästan inte kunde hålla mig! Shit tänkte jag, men försökte ändå hålla mig. Men min lilla bråkstake i magen slutade inte utan fortsatte spark hårt mot blåsan o tillslut frågade jag om jag behövdes mer eller om jag kunde gå från mötet eftersom jag var TVUNGEN att gå på toa! När jag reste mig upp för att gå så kunde jag inte ens sträcka mig helt utan fick gå lite hukad i snabb takt mot toan!! Bebis du får ta det lugnt med din mamma!

20121022-204151.jpg

Förresten, jag tycker det känns som magen har växt en del över helgen bara.. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.