Okategoriserade

Julklappstips till barnen!

I söndags var vi ju och fixade en till julklapp till Lucas. Lucas var ju med så egentligen vet han ju redan vad han ska få i julklapp 😛 Men det kommer han ha glömt till julafton hehe 😀 Så det blir ju ändå en överraskning! Men nu tänkte jag iaf berätta vad Lucas ska få i julklapp, kanske är det ett bra tips även till era barn!

Just nu på Groupon i Göteborg så finns det så att man kan köpa Bygg ditt eget mjukdjur hos Teddy Mountain på Drottninggatan 77 och det är VERKLIGEN en upplevelse vill jag lova! Bara att besöka deras hemsida är en upplevelse! Ni hittar den HÄR! Vi köpte en sån deal och gick dit i söndags.

Ni som redan har tänkt att gå dit, sluta läs nu, annars blir upplevelsen ingen överraskning! Ni som inte är övertygade ännu, fortsätt läsa!

20131216-104441.jpg

För det första är den lilla butiken helt fantastisk fint gjord! Det är som att komma in i en annan värld! Personalen var fantastisk och hjälpte oss till och med ner med barnvagn trots att vi var två som kunde bära 🙂 Vi var där rätt sent på söndagen så vi fick personalen helt för oss själva och det var lugnt och stilla därinne!

20131216-104853.jpg

Nu ska jag berätta vad som händer där inne:

1. Först väljer man ett ostoppat gosedjur. Det finns massor att välja mellan. Vi fick gå på känsla, eftersom Lucas inte är så bra på att säga vad han gillar 🙂 Vi valde en gul anka. Den är färgglad och otroligt söööt! Lucas fick gosa lite med den först och han verkade gilla den.
2. Nu är det dags för personalen att stoppa vår nya vän, men först ska vi välja ut ett hjärta till honom. På dom olika hjärtan finns det olika budskap så som Kärlek, vänskap, mod osv. Vi valde kärlek och så tänkte vi på något speciellt när vi stoppade in hjärtat i vår nya vän.

20131216-105513.jpg

3. I nästa steg väljer man kläder till sin nya vän. Det finns allt möjligt en hel outfit, bara T-shirt, boxer, skor, tomteluva etc etc! Vi valde en CowBoy-outfit till Lucas anka 🙂
4. I det fjärde steget väljer man ett ljud till sin nya vän. Det finns färdiginspelade ljud, men man kan även spela in ett eget. Det fanns inget ankljud så vi valde inget. Men det fanns massor av andra djur-ljud.
5. Nu är det dags att klä på den nya vännen. Här kan man även blåsa lite på pälsen och borsta den!

20131216-105819.jpg

6. I det sista steget så är det dags att adoptera sin nya vän. Detta är mycket seriöst och tas på största allvar. Man får ge sin nya vän ett namn, Lucas nya vän fick heta Ankan Pato. Man får lova att ta hand om sin vän och sen får man ett certifikat med foto utskrivet. Så här blev Lucas certifikat:

20131219-012231.jpg

20131219-012219.jpg

En liten bild på adoptionscentralen:

20131219-012842.jpg

Så här ser Ankan Pato ut. Lucas är lite större än honom, men inte mycket 🙂

20131219-012408.jpg

20131219-012418.jpg

Till sin nya vän får man också en liten ryggsäck:

20131219-012552.jpg

Det var en väldigt rolig upplevelse även för oss vuxna att göra ett eget litet gosedjur till vårt barn. Jag kan tänka mig att det är hundra gånger roligare för ett litet barn att gå till Teddy Mountain och göra sitt gosedjur! Vi kommer definitivt gå tillbaka dit med Lucas när han är äldre 🙂

Glad mamma och glad bebis:

20131219-012822.jpg

4 Comments

 • Teddy Mountain

  Ett specialt STORT tack för Emma och hennes familj och för nya vännen som heter ” Anka Pato ” 🙂 .
  Vi är jätte glada och nöjda att våran kunder kan förklara och berätta bättre än oss och kunderna hjälper oss att utveckla!
  Vi är mycket glada att vi kunde göra någonting annorlunda som gör andra glada och nöjda:)

  Vi tackar personen som har kommit med den här ide’n att man kan skapa sin egen nalle.

  Vi vill nämna att vi har webshop så vi kan når alla kunder som inte kan komma till våran grotta 😉 ! http://www.teddymountain.se .

  Priserna 159 upp till 799 högst .
  genomsnitt : 399!

  Lucas , Ta hand om dina föräldrar och din anka!
  God Jul och Lycka till !

 • Thaimorsan

  Vi var där en söndag i november och fixade 2 nallar! Rekommendera starkt! Mycket trevligt personal och kul att vara där. Jag och Måns var som barn igen hahaha! Vi gjorde en rosa gris i sjömansklänning med rosetter som fick heta Nöffy till Tilda och en grön ”kroko-Grenn” i Chelsea fotbollsdräkt till Tildas kusin. 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.