Okategoriserade

Julklappstips till både honom och henne

– Samarbete –

Jag har ett rejält smyckeskrin med flera våningar, gömmor och plats för lite allt möjligt. Jag fick det från Jair förra julen. Men kort efter att jag hade börjat använda det så upptäckte jag plötsligt att det var till hälften fyllt av klockor, halsband, ringar och annat som inte var mitt 😛 Jair älskar klockor och han köper gärna om han får chansen. Jag kommer aldrig glömma när vi var på flygplatsen i Bangkok, en vecka innan min födelsedag och han sa ”jag ska köpa en sån fet klocka” och pekade stort på sin arm! Haha! 😀 Tror ni att jag fick något när jag fyllde år? Nope! Tror ni han fick den feta klockan? NOPE, inte den gången i alla fall!

Jag tänkte att jag skulle tipsa om en julklapp som passar bra till alla dom som snor plats i sin partners smyckeskrin 😉 Den här julklappen passar lika bra till män som till kvinnor och den är utmärkt till den som redan har eller köper allt den vill ha själv! Känner du någon som gillar klockor – då är den här julklappen perfekt 🙂 Se längre ner för ett bra erbjudande med rabattkod!

Vi har fått den här fina klocklådan i läder från Urbok.se . Klocklådan andas kvalitet och känns som en lyxig förvaring till våra klockor. I varje litet fack i lådan ligger en kudde som man kan sätta sin klocka på, men man kan också plocka bort alla kuddar och lägga andra smycken i facken om man hellre vill det. På Urbok.se så finns det lådor från 2-24 klockor och lådorna finns både i läder och i trä.

 

  
  

Jag har fått en rabattkod till alla mina läsare som vill julklappsshoppa. Just nu får ni 15% rabatt om ni anger koden ”EMMA” när ni köper er klocklåda.

Lycka till i julklappsshoppingen!

/I samarbete med Urboks.se

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.