Jobbigaste sakerna först

Jag tycker alla bestyr med bilen är väldigt jobbigt och det är det absolut första som jag kommer låta Jair ta över när han får körkort. Jag längtar till den dagen! Idag har jag och barnen varit och bytt däck på bilen. Det är en himla tur att verkstan ligger vägg i vägg med Preem för vi kunde sitta där och vänta under tiden. Barnen åt glass och jag passade på att hämta ut alla paket som hade kommit innan vi gick därifrån så två saker på dagens att-göra-lista är redan avprickade.

När vi kom hem så var det sovdags för Isadora som fortfarande sover sin tupplur innan lunch. Jag tog i tag i dom värsta grejerna på att-göra-listan på en gång. Det är alltid så skönt när dom sakerna är gjorda för då kan jag pusta ut och få mer energi till resten 🙂

Nu sitter Lucas och tittar på TV i sina nya solglasögon som låg i ett av paketen och jag ska strax ta tag i nästa grej på dagens att-göra-lista 🙂

Fortsättning följer…

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här