Så himla typiskt!

Alltså så himla typiskt! Barnen har mått toppen hela dagen och jag har inte känt på mig att någon av dom ska bli sjuka eller så, men det är ju så typiskt… Speciellt nu efter mitt senaste inlägg… Det är bara så himla irriterande, vi har ju knappt varit utanför dörren, hur kan man bli sjuk då?

När jag var i affären med Lucas så ringde Jair och sa att han tror att Isadora har ont i öronen. Jag hörde henne stortjuta i bakgrunden och Jair berättade att hon höll sig för ena örat. Förra gången vi trodde att hon hade öroninflammation var veckan innan resan till Portugal och då fick hon penicillin. Nu verkar det vara samma igen. Så himla typiskt!

När jag kom hem var hon trött och slö och kändes febrig. Jair hade gett henne alvedon, men när jag kom hem så gav vi henne Ipren också sen somnade hon. Jag ska se hur det verkar imorgon, men annars får det bli en tripp till doktorn… Bajskorv!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här