Äntligen klar för idag!

Sådär! Nu var jag äntligen klar för idag och idag hann jag faktiskt allt på dagens lista. Visst det är sent, men jag hann klart! Känslan av att kunna bocka av varenda grej är fantastisk! Det lustiga är att jag knappt känner mig trött och ändå sov jag bara 5 timmar natten innan och jag drack bara en kopp kaffe imorse… Det är nog kroppen som växlat till överlevarläge haha! Nej, men skämt åsido så är det faktiskt lite mindre att göra nu än förra veckan. Jag har faktiskt till och med planerat in en nöjesgrej till helgen för att hinna varva ner lite tillsammans med barnen. Lucas börjar tycka att det är tråkigt hemma nu, men han är ändå väldigt duktig och inte alls gnällig.

Idag har Liselotte hjälpt mig att fota till min bloggjulkalender. Yes, det blir en julkalender i år också 🙂 Jag har också hunnit med att jobba och packa en hel del. Jag har lagt alla mina och barnens kläder på sängen så nu är det bara att prova storleken och om allt sitter som det ska så åker det ner i väskan 🙂 Jag tror faktiskt aldrig att jag har kommit så här långt på packningen innan avresa nån gång förut så jag är faktiskt både stolt och lättad 🙂

Jair har tvättat och lagat mat idag. Imorgon ska han packa reseapoteket och prova kläder på Lucas. Vi försöker dela upp så mycket som möjligt nu och än så länge fungerar det bra 🙂

Jag tror vi kommer ha igen detta i slutet sen. Vi stressar ju alltid sista dagen och det är inte alltid vi hinner sova något sista natten innan resa. Jag hoppas vi får en hyfsat lugn sista dag i Sverige 🙂

Nu måste jag sova för imorgon ska vi byta däck på bilen 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här