Brasilien

Jobbig natt

Natten som har gått var den värsta vi har haft sen Lucas föddes. Vi försökte ju vända tillbaka dygnet men det ville inte alls lilleman vara med på. Först verkade det som att det gick hur bra som helst. Lucas somnade för natten 23.20. Han vaknade rätt ofta typ en gång i timmen men var lättsövd så det var helt ok. Men nån gång runt 4-5 tiden vaknade han och vägrade somna om. Då sov han i vår säng och började krypa runt och ställa sig upp och busa. Vi fick säga nej till honom hela tiden och lägga honom ner när han stod upp. Varje gång vi sa nej, la han sig ner och grät uppgivet. Fy vilken jobbig natt det var. Vi hade egentligen bestämt oss för att gå upp klockan 9, men vi har helt slut så vi sov till klockan 13. Klockan 13 väckte jag Lucas och gick upp. Vi gick upp och åt lunch och sen sov Lucas ludds i två timmar. Nu är klockan halv åtta och jag kan se på Lucas att han egentligen vill sova sin andra tupplur nu, men vi ska försöka hålla honom vaken till klockan 21 åtminstone. Egentligen vill jag att han ska sova för natten klockan 21 men jag tror att det kan bli svårt med tanke på att vi vakna så sent. Men vi ska försöka iaf, även om det innebär att vi måste gå och lägga oss samtidigt som skrutten.

Det är ett hårt jobb att vända tillbaka dygnet för en bebis 🙂

2 Comments

  • Linda

    På helgerna turas vi om att gå upp med A för han vaknar precis samma tid som på vardagarna. Då får den andre sovmorgon vilket känns rätt lyx eftersom A aldrig sover hela nätter.

  • A

    Ja här är det magsjuka sp A har vaknat Varje timmao vill amma. Hon har ju sovit 8 timmar i sträck i 2 månader ni så det har varit jobbigt. Hon gråter jättemycket för hon vill amma men jag har knappt någon mjölk så brösten är fruktansvärt ömma. Vällingen deicker hön bara 2-3 klunkar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.