Jobba hemifrån, revolving och träning

Idag har barnen varit på förskolan och jag har jobbat hemifrån. Det har varit skönt och lugnt här hemma och jag har lyckats hålla ganska bra fokus. Jag har en ganska lång att-göra-lista men har tagit till mig av råd jag har fått och gjort prioriteringar. Alla saker behövs faktiskt inte göras idag och en sak kunde jag faktiskt delegera till Jair 🙂

Förutom jobb så har jag varit på revolving, ännu en ny massageform som jag inte provat på tidigare. Det var jätteskönt! Det var långsam, inte så hård men stretchande massage. Min axlar känns mycket mer avslappnade nu än tidigare. Jag försöker lägga lite extra krut på min kropp just nu. Jag vill må bra och inte ha ont i axlar och nacke hela tiden. Jag vill vara stark och frisk i kroppen så jag kör på med träningen, knipövningar och massage så ofta jag kan (och har råd). Jag kniper varje gång jag tänker eller skriver knip. Haha! Jag försöker även få in rutinen att knipa 10 hårda och långa knipa efter att jag har kissat, men än så länge så glömmer jag oftast bort det.

Nu på kvällen var jag och Antonia iväg och tränade på Nordic Wellness. Det blev Cardio Walking som egentligen inte är tipptopp för mig men det gick faktiskt bättre den här gången så knipövningarna har nog börjat göra lite verkan i alla fall 🙂

Nu ska jag ta kväll, imorgon är en stor dag för då är det Lucas födelsedag! Min fina lille Lucas blir 5 år och ingen är mer exalterad än vad han är! Han har längtat efter den här födelsedagen i ett halvår 🙂 Vi ska åka till ett lekland och fira hans födelsedag och sen på kvällen kommer hans kära mojmoj (min mamma). Det ska bli så roligt och så mysigt! Åh vad jag längtar nu!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

  1. Kristine

    Annars är appen Tät ett bra tips! Har larm som påminner om knipen och övningar som ökar vart efter.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här