Okategoriserade

Djävulska halsbränna – andra sömnlösa natten

Nu var det andra natten i rad som jag typ inte har sovit nåt alls. Förra natten berodde det inte på halsbränna, det berodde på att bebis använde min mage som värsta boxningssäcken. Hela magen hoppade o for åt olika håll i flera timmar så jag kunde inte sova!

Nu inatt så har jag haft sån hemsk halsbränna att jag inte kunnat somna för det. Upptäckte att min kompis Sannas tips om att halsbrännan är bättre om man sover på vänster sida stämmer för då försvann den nästan helt, men lik förbannat kunde jag inte somna!

Jag har nästan aldrig problem med att somna och när jag väl har somnat så har jag sovit väldigt djupt. Men inte nu!!! Ska försöka hålla mig vaken hela dagen idag så jag är riktigt trött ikväll för då borde jag kunna somna!

2 Comments

  • pilla

    så jobbigt:-( Jag vaknar på nätterna av den jädra halsbrännan. Nu har jag mina novalucol bredvid mig och dom funkar hyfsat. Ibland får jag ta 2 på en gång.

    Svar från Emma: Ja, det är skit! Dumma halsbränna! Men Novalucol funkar ganska bra faktiskt 🙂

  • Monica-Gravid med nr 1

    Har du provat att dricka mjölk? Det hjälper bra mot min halsbränna. Två novalucol & ett glas mjölk innan jag lägger mig funkar fint 🙂 Det är hemskt med halsbränna!

    Svar från Emma: Jag var uppe och drack sista mjölken i natt, det blev lite bättre efter det faktiskt. Tog bara 1 novalucal får ta 2 nästa gång.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.