Tävla om namnsmycke från Silvermama.se

Nu har ni chansen att vinna julklappen till mamma, partnern, mormorn eller kanske till dig själv! Ni kan ni nämligen vara med och tävla om ett namnsmycke från Silvermama.se!

20131120-225911.jpg

Namnsmycket ni kan vinna är ett av dom tre på bilden. Vinnaren får sedan välja valfri kedja, gravyr i valfritt typsnitt och symbol. Värdet på vinsten uppgår till totalt 538 kr! Alltså en riktigt fin julklapp 😀

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är:

 • Välj ett av dom tre smyckena och skicka med länken till det i din kommentar
 • Berätta vem som skulle få smycket om just du vann
 • Skriv ett inlägg på din egen blogg eller dela det här inlägget på din facebook-status
 • .

  Länkar hittar ni här:
  Hjärta med gravyr och kristallhjärta
  Halsband med två tags
  Halsband med en tag

  Tävlingen avslutas den 4 december klockan 13.00!

  Lycka till!

  Relaterade Inlägg

  50 Kommentarer

  1. Erica

   Hej Emma!
   Åh vad många roliga tävlingar du har just nu, tack!

   Jag vill gärna vara med och tävla om hjärtat (länk: http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver).
   Skulle jag vinna detta så skulle jag ge det till min svärmor som fyller 50 i år.
   Hon önskar sig ett smycke av oss, men då jag är en mammaledig student med platt plånbok skulle jag aldrig ha råd att ge henne ett sånt här fint. Det skulle betyda jättemycket för oss om vi vann.
   Kramar

   Svara
  2. Sofie Lind (Ohlsson)

   Hej Emma!

   *Har jag turen att vinna vill jag gärna ha detta halsbandet; http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver

   *Jag skulle belöna mig själv med det här halsbandet med min dotters namn ingraverat på det.
   Sedan hon föddes i mars har vi handlat massor av saker/kläder till henne (älskar ju att skämma bort vår lilla skatt) men mamman i familjen unnar sig sällan något till sig själv. Ett smycke hade jag blivit otroligt glad över, perfekt present till mig själv 🙂
   Håller tummarna att jag blir den lyckliga vinnaren!
   * Jag har delat tävlingen på min facebooksida

   Mvh Sofie Lind

   Svara
  3. Sandra

   Hej! Om jag vann detta skulle jag bli superglad!

   http://www.silvermama.se/namnsmycken/tags-stavar/liten-dogtag-med-egen-gravyr-barn-925-sterling-silver

   Jag fick mitt första barn, lille E, den 11 oktober och kunde inte vara lyckligare! Den som skulle få smycket är ingen mindre än världens bästa make och pappa, alltså min man aka E’s pappa! Eftersom han pluggar så är det jag som är föräldraledig och spenderar mest tid med vår älskade son så det vore så fint om han hade ett halsband med vår sons namn – då skulle han ha honom med sig vart han än går! Perfekt lyckoamulett vid tuffa tentor 😀

   Trevlig helg!
   /Sandra S

   Svara
  4. Maud Sundgren

   Hej!

   Jag vill jättegärna vara med i tävligen och skulle välja det underbara hjärtat om jag vann! Det fina halsbandet skulle min fina dotter Zandra få i julklapp – Hon älskar silversmycken och jag vet att hon skulle älska halsbandet 🙂

   http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver

   Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på min fb-sida i namnet Maud Sundgren (se länk)
   https://www.facebook.com/maud.sundgren1/posts/10151878935528423

   Hoppas & håller tummar och tår – att just jag det vackra hjärte-halsbandet vinna får!

   Kram och ha en fin vecka & första advent!

   Maud

   Svara
  5. Alisa

   hejsan.

   Om jag vinner skulle jag vilja ha nr 1. http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver

   Om jag vinner skulle jag vilja ge smycket till mig själv 🙂 förra gången (då innan fars dag) när du skrev om gravering så beställde jag faktiskt ett smycke till min man med namnet från våran son som är född 2 September. han blev väldigt glad när han fick det och bär det hela tiden. Så nu skulle jag vilja unna mig ett också.

   Jag har delat tävling på min fb. min fb: LoppisLisa

   Ha en fortsatt bra dag!

   Svara
  6. Annika - drömmen om 11 barn

   Det känns som om jag har för många barn för att bära liknande namnsmycken – men jag har en svägerska som jag skulle vilja detta halsband i julklapp!
   Hon skulle få: http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver med namnet LIAM i.
   Det är mitt första (och hittills enda) syskobarn. Jag vet att hon har velat ha ett namnsmycke med hans namn länge nu men inte hittat rätt. Men detta vet jag att hon skulle älska 🙂

   Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/december/emmaemma.html#comment

   Kram Annika
   familjenpettersson@hotmail.se

   Svara
  7. Sanna

   Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver som är otroligt vackert och det skulle faktiskt vara till min dotter då jag dagligen berättar hur mycket jag älskar henne och att hon är mitt hjärta här i livet, för det är precis vad hon är och detta skull vara en symbol för detta.

   Har delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

   Kram Sanna

   Svara
  8. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

   Jag är gärna med och tävlar. Skulle vilja vinna detta hjärta http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver. Hade mina barns namn fått plats på det hade jag själv velat ha det. Men istället vill jag ge detta till min fina mamma. Hon har aldrig haft ett namnsmycke och det skulle vara roligt att få ge henne detta, en symbol för min kärlek till henne.

   Delar på FB offentligt förstås som Lottiz Törnqvist.

   Svara
  9. Sandra

   Hej Emma!
   Om jag vinner skulle jag vilja ha
   http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver
   I maj fick jag min lilla ögonsten, den finaste prinsessan Selma. På morsdag fick jag det finaste smyckeshjärtat med Selmas namn ingraverat. För några veckor sedan när vi va på babysim tappar jag smycket under tiden vi var i bassängen, hittar de ingenstans. Åh va ont de gör i hjärtat att jag förlorat min allra första morsdagspresent:,( därför skulle jag ge mej själv det i julklapp o jag skulle bli sååå glad!:)
   Tack för en bra o rolig blogg //Sandra

   Svara
  10. FC

   http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/hjarta-med-egen-gravyr-kristallhjarta-925-sterling-silver

   Delat på fb och om jag vann skulle det vara en gåva till mig själv. Jag har sedan lillasyster föddes önskat mig ett smycke där båda barnen kunde finnas med. Hon som syns och storebror i himlen. Jag hade gärna haft ett smycke där jag kunde ha hennes namn synligt och hans namn dolt mot hjärtat om jag inte vill dela just då (så jag hoppas förstås att kag kan få lägga till gravyr på baksidan)

   Svara
  11. Sofie Altuntas

   Jag skulle välja detta smycke
   http://www.silvermama.se/namnsmycken/hjartan/sned-hjarta-med-egen-gravyr-silverhjarta-925-sterling-silver

   Som en nygift och lycklig kvinna,
   önskar jag detta vackra halsband vinna,
   det skulle prydas med makens namn Atila,
   mannen som gör att mitt hjärta ej kan vara stilla,
   en kärlek sá djup, fantastisk och villkorslös,
   har han státt ut med mig hans älskade vikingatös,
   detta skulle till oss bli en försenad bröllopspresent,
   för han är det bästa som mig nàgonsin hänt

   Delar tävlingen pà min FBlogg
   https://www.facebook.com/sofie.lindholm.61/posts/554021638008063

   Svara
  12. marie lindberg

   hej

   Jag vill gärna vinna Hjärta med gravyr och kristallhjärta

   Jag skulle ge det till min älskade dotter. Hon fick förra året två nya bröder, en nyfödd och en på fem år då min mans pojke flyttade till oss. Hon har haft det jättetufft och har fått stå åt sida mycket. Med detta smycke vill jag sätta henne i centrum en stund och tala om för henne hur mycket jag älskar henne

   Svara

  Skriv en Kommentar

  Din e-postadress kommer inte att publiceras.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  Annonsera här