Vinterbloggmiddag 2016 del 1 – Bloggers Inn

Det blev en väldigt lyckad middag! Jag och Siranee har länge länge länge pratat om att arrangera en bloggmiddag, men min tid (och ork) har inte riktigt räckt till, annars hade det eventet blivit av för längesen! Siranee är ju utbildad eventplanerare så hon är rutinerad när det gäller sånt här. Vårt första event slängde vi ju ihop på bara 30 dagar och det blev väldigt bra (fast det var sååååå stressigt!)! I helgen fick jag höra från några bloggare att just det eventet har väldigt gott rykte i bloggvärlden och det känns väldigt roligt att få höra vad andra har sagt om eventet. Jag har bloggat om det eventet HÄR!

Vinterbloggmiddag 2016 arrangerade jag och Siranee ihop med Linda & Mia på L&M events och det blev verkligen storslaget! Mycket större och bättre än vad jag först hade förväntat mig! Hoppas att dom inbjudna bloggerskorna tyckte det också 🙂 Hittills har jag hört lite rykten om vad som sägs om våra goodiebags, dom var ju minst sagt välfyllda och slutade på ett värde av hela 6800 kr! Många gånger så går goodiebags att trycka ihop lite om man slänger lite reklamblad och så, men i våra goodiebags var det i princip inga flyers eller reklamblad alls. Det var bara produkter och ganska tunga sådana. Jag kommer skriva ett annat inlägg om goodiebagsen under veckan, det ska bli såå kul att visa!

Nu ska jag berätta lite om Vinterbloggmiddag 2016. Vi började kvällen uppe i Bloggers Inn på Scandic Rubinen där vi hade bjudit in alla bloggare på förmingel. Precis som förra eventet vi arrangerade, så använde vi oss av den duktiga fotografen Moments by Louise. Hon måste vara den populäraste fotografen i Göteborg nu, jag ser henne överallt! Inte så konstigt med tanke på att hon är så skicklig!

20160114-233201-84721174.jpg

Siranee som inte bara är eventplanerare utan även utbildad sommelier och kock hade fixat så att eventet sponsrades av högklassigt alkoholfritt mousserande vin, kanske det bästa alkoholfria mousserande i världen! Det var MRG Wines som sponsrade med Richard Juhlins goda mousserande. Perfekt nu när vi var 4 preggos på eventet 🙂 Och Siranee hade såklart fixat så att #ThaimorsansMat sponsrade med supergoda snittar. Förstår ni hur bra det är att ha en vän som är kock? Lyxigt! Förutom bubbel så sponsrade Nobe med sin goda Aloe Vera dryck som alla bloggare också fick med sig hem i sina goodiebags.

20160114-232716-84436765.jpg

I Bloggers Inn så hade jag ordnat så att alla bloggare fick prova på Babyliss grymma locktång Curl Secret! Dessutom arrangerade vi en instagramtävling där en av bloggerskorna kunde vinna en Curl Secret genom att lägga upp en bild på den (gärna in-action) på instagram!

20160114-232851-84531407.jpg

20160114-232851-84531000.jpg

Även Vision Haircare sponsrade eventet så att alla bloggare kunde få känna och klämma på dom olika produkterna.

20160114-232805-84485588.jpg

Jag lockade både mitt och Lindas hår med Babyliss Curl Secret och så använde vi Vision Haircares produkter för att lockarna skulle sitta kvar 🙂 Produkterna är jättebra för håret blir inte så där stelt och trassligt som det blir när jag använder PROFFS hårspray som jag jämt använde förut… 😛 Det är jättesvårt att fota sig själv så att lockarna syns, men här ser ni lite bilder på mina och Lindas lockar som vår fotograf Louise tog. Det här är alltså min 3:e gång jag använder Curl Secret, min 3:e gång i livet som jag lockar mitt eget hår! Förstår ni nu hur grym Curl Secret är, när en nybörjare som jag klarar av att använda den? Haha!

20160114-233018-84618802.jpg

I Bloggers Inn fick också alla bloggare en liten sexig present från MShop 😉 Det var inte en enda tjej i rummet som kunde låta bli att fnissa haha! Det var en liten penisring med vibrator och lite annat smått och gott som kunde vara bra när det hettar till sänghalmen! Hehe!! 🙂

20160114-233101-84661978.jpg

Vi hade även goodiebag-utdelning innan middag. Ja, ni ser ju, välfyllda goodiebags!!

20160114-233131-84691987.jpg

Fortsättning följer…

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

  1. Vinterbloggmiddag 2016 - eventet - Thaimorsan

    […] (som driver Sveriges största Gratisbloggen), Hjärtebarnsmamman – Dessie, Hanna of Sweden, Emma – PåSmällen! (Igen!!! 😝) och […]

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här