Jätteont i magen :(

Aj aj!! Jag vaknade precis av att jag har jätteont i magen! Känns som mensvärk fast mycket kraftigare, vill typ nästan gråta o kan inte sova. Bebis sparkar där inne iaf så han mår fortfarande bra. Jag ligger nu med en värmekudde för att se om det kan gå över så jag kan sova några timmar till. Ska ringa BM imorgon o fråga vad det kan vara. Om det inte går över snart så ska jag ring 1177 redan nu…

Nån som vet?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Linda

    Jag fick så i slutet av förra veckan. Det var antagligen ligamenten för det ända som hjälpte var att ligga still och slappna av. Sen blev det bra, men jag kan känna av det när jag rör mig för hastigt eller tex nyser. Hoppas det blir bättre. Mna blir ju så orolig!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här