Okategoriserade

På specialförlossningen

Magonten gick inte över utan blev bara värre o värre. Ett tag trodde jag att jag skulle bli knäpp så jag ringde två ggr till förlossningen och efter att jag hade ringt med bara 30 min emellan för att jag plötsligt fått mycket ondare tyckte dom att jag skulle åka till specialförlossningen.

Nu är vi där, känns inte som att det är sammandragningar iaf, men nu väntar vi på att doktorn ska komma. I förrgår så fick jag ont i igen när jag kissade så jag lämnade urinprov igårmorse på MVC. Här har jag fått ta ett nytt urinprov. Undra om det är det trots allt som spökar….

Läskigt att ha så här ont i magen iaf. Det är lite bättre nu, jag tog 2 Alvedon för 2 timmar sen o dom har börjat verka. Men när det var som värst så kändes det som jag skulle svimma eller spy när som helst!

4 Comments

 • cia

  Hej Emma! Hoppas magen mår finfint och att smärtan går över!

  Ja detta med godis är så svårt men som tur är har man några år på sig 😉

  Okej, ja jag kom på det för ett par dagar sen att du kanske inte får veta att jag svarar på dom så jag kommer gå in på din blogg och kommentera frånomed nu 🙂

  Ja jag såg att du hade skrivit upp mig, gud så kul! tack!! Tänkte jag skulle göra det på min blogg idag också!=)

 • Emma

  Tack tjejer!! Det blev ju bra tillslut och det kändes väldigt skönt att allt var bra med bebis, då kunde jag stå ut när det värsta magontet hade gått över.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.