Okategoriserade

Hur går det med roboten?

Vi har bara haft robotdammsugaren i en vecka nu och det känns redan väldigt bra! Vi har verkligen rena golv nu! Roboten hade rejält att göra här den dagen vi fick den. Vi hade inte dammsugit på en vecka och i köket så gör inte Jair som jag gör när han torkar av bordet. Istället för att fånga alla brödsmulor med en kupad hand så sopar han ner det på golvet. Han gör alltid så, så det var inget han gjorde bara för att vi hade köpt en robot. Jag kan tillägga att det har ALLTID varit Jairs uppgift att dammsuga och det gör han så fort det blir smutsigt så även om jag stör mig så har det inte hunnit bli så stökigt innan Jair har tagit fram dammsugaren.

Det enda stället som jag inte tycker att roboten dammsuger bra är badrummet. Nu är jag nästan helt övertygad om att det beror på att vi har kakelgolv och att roboten kanske inte suger tillräckligt kraftigt för att få upp det som är i springorna. Eller så är det lite ”klibbigare” i badrummet så smutsen vill liksom inte lämna golvet pga luftfuktigheten? Jag vet inte riktigt, men den hade missat en del i badrummet i alla fall. Jag tycker kanske inte att vår vanliga dammsugare är världsbäst på att dammsuga i badrummet heller, det är nog svabbning som gäller därinne för att få helt rent.

  

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.