Okategoriserade

Jairs födelsedag

Tack för hjälpen om tips på födelsedagspresent till Jair! Jag brukar alltid springa runt förvirrad på stan, men med Lucas promenerades så går det verkligen inte att gå runt fram och tillbaka mellan olika butiker inne i Nordstan. Man måste ha ett hum om vad man vill köpa 🙂

Ena presenten, ett par trådlösa hörlurar, som en av er läsare tipsade om, blev faktiskt pricken över i:et. Jair har nämligen inga egna hörlurar och igår morse så väckte han mig för att fråga var jag hade mina hörlurar nånstans, men han hittade aldrig dom så han behövde verkligen ett par egna 🙂 Så han blev jätteglad för dom 🙂

Förutom hörlurar så köpte jag en Diesel-parfym också. I ärlighetens namn så visste jag inte riktigt vad jag skulle köpa mer än ett par hörlurar, men när jag snavade över den parfymen så kändes den så perfekt till Jair. Det var extra svårt med Jairs födelsedag i år. Det enda jag visste att han önskade sig köpte jag faktiskt till honom i julklapp denna julen, nämligen en feeet klocka från Diesel. Han har önskat sig en sån klocka ända sedan vi träffades för 7 år sen. Genom åren så har han fått många klockor, men aldrig den där klockan som han har stått och stirrat på i skyltfönstret i Salvador, men nu har han äntligen den 🙂

  

Bild från när vi var i Portugal, men här ser ni en skymt av Jairs klocka 🙂

2 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Snacka om att kunna vänta länge på något gott. Jag hade köpt klockan själv, hade inte kunnat vänta i sju år! ?
    Grattis till Jair i efterskott ?

    • Emma - På Smällen!

      Hahaha! Ja han är tålmodig han 🙂 Dom första åren av vårat förhållande så försörjde ju jag honom och sen försörjde jag hela familjen. Det tog rätt lång tid innan Jair började tjäna egna pengar och då var det alltid nåt annat som han ville ha först. Men det var ju lite bra för mig för nu fick jag ju chansen att köpa hans livs önskan hahah! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.