Okategoriserade

Jag vann med vår kärlekshistoria!

Igår såg jag att MQ hade en instagram-tävlingen där man skulle skriva en kärleksförklaring. Jag och Jair har ju ändå en ganska speciell historia, så jag skrev om vår kärlekshistoria (ungefär samma som i inlägget igår) och gissa vad!?!?! Jag vann!!! Jag och Jair har alltså vunnit outfits till ett totalt värde av 4000 kr!!! Hjärtat slog en volt när jag läste att det var jag (vi) som hade vunnit! Jag kunde inte hejda mig och sprang till en kollega på jobbet och berättade. När jag berättade kunde jag inte hålla mig från att skutta lite upp och ner också haha!!! 😀 Det var så längesen som jag och Jair unnade oss något fint till varandra!! Tur att inte MQ har barnkläder frö nu kan vi ju inte passa på att köpa nåt till Lucas haha!!!

20150211-211849-76729034.jpg

Jag har redan börjat titta på nätet på vad jag skulle vilja ha! En ny vår jacka hamnade genast högst upp på önskelistan, efter det så är det nog ett par byxor eller en Bondelid tröja 🙂 Ska bli sååååå kul att gå och shoppa tillsammans med älskingen!!! 🙂

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.