Okategoriserade

Jag ska på Bröllopsmässan i Malmö!

Åh vad jag längtar! På lördag ska jag ner till Malmö igen 🙂 Det är Walles PR & Event som har ordnat så att jag och 9 andra bloggerskor har VIP-inträde till bröllopsmässan som hålls på lördag & söndag 🙂 Om ni ska dit och ser mig, hejja på mig! Jag tycker det är såååå kul att träffa er!

Ni som har lite koll på mig, vet ju att jag inte är gift än. 😛 Men att jag nojjade jättemycket över det när Lucas var bebis och tänkte och nej, det gå var ju inte bra på grund av arv och sånt. Vi har fortfarande inte gjort slag i saken, fast vi båda vill. Orsaken till det är pengar… Jag vill typ inte säga det högt för det är världens absolut tråkigaste anledning att skylla på. Vi är ju inga fattiglappar, så varför har vi då inte råd att gifta oss? Jo, anledningen är för att vi har båda varsin föreställning om hur ett bröllop ska gå till.

Jag tycker att det kan räcka med en cermoni, fin klänning, ring och en hotellnatt i honeymoon suite, typ en minibröllopsresa. Jag vägrar gifta mig utan fin ring och bröllopsnatten vill jag absolut inte tillbringa hemma i vår lägenhet. Om vi skippar kyrkan och gifter oss på flygplatsen och åker på bröllopsresa direkt efter vigseln, ja, då kan jag tänka mig att strunta i klänningen och ha en fin men billig klänning istället. Bröllopsfest känns inte så viktigt för mig även om jag tidigare alltid har önskat mig det..

För Jair däremot, så är bröllopsfesten urviktig! Gifter vi oss utan den så kommer han bli besviken, men han kommer försöka att inte visa det. Vi pratade massor om detta inför Lucas dop. Jag tyckte att vi bara kunde göra det, få det överstökat. Ja, ni hur gör ju hur romantiskt det låter…. få det överstökat. Jair gick med på allt jag sa och så hela tiden att det är ok när jag frågade vad han tyckte. Men efter att jag hade tjatat på honom att berätta vad han tyckte så kröp det fram att han JÄTTEGÄRNA ville ha en bröllopsfest. Så då kändes det helt fel att stressa med att gifta oss när det bara skulle bli helt fel för oss båda.

20141015-222159-80519711.jpg
En bild på oss Jairs första dagar i Sverige. Vi hade varit tillsammans i 4 månader och 3 veckor, men bara 3 veckor av dom i samma land hahah!!

Men nu när det inte blir en bebis till våren så kanske vi kan planera in ett bröllop istället 🙂 Därför känns det superkul att få gå på bröllopsmässa på lördag! Jag hoppas på att komma på lite mer hur jag vill ha det, få en idé om hur mycket vi behöver spara, vad jag måste planera och boka etc. Jag hoppas på att förvandla en dröm till en verklighet, helt enkelt 🙂 Så ja, jag har väl ganska höga förväntningar haha 😀
Förutom att jag tycker det ska bli superkul att gå på mässan, så tycker jag att det ska bli superskoj att träffa Emelie Walles (hjärnan bakom allt) och dom andra VIP-bloggarna Matilda Milano, Petra på Tappa Kilon, Ida Zäta och Isabelle igen! Och så ska jag ju få träffa det senaste tillskottet i VIP-bloggarskaran, nämligen Fru Reinhold, igen också 🙂 Jag har bara träffat Fru Reinhold (Jennifer) en gång snabbt på Excellent Smile, men vi har följt varandras bloggar sen jag var i Brasilien så lite koll har vi ju på varandra 🙂 Hon verkar vara så himla gullig 😀 Jag, Petra och Jennifer ska åka bil tillsammans till Malmö så vi kommer få massa tid att lära känna varandra 🙂 Och ta selfies…. 😛

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.