Butiksinvigningsoutfit med afrikanskt tema

Idag har det hänt massor av grejer. Nu kommer jag precis från nyinvigningen av Gudrun Sjödens butik. Temat var afrikanskt så givetvis ville jag klä mig med lite afrikansk stil 🙂 Så innan idag var jag och köpte en långklänning som jag hade tittat ut i min favvobutik på Wieselgrensplatsen.

Så här snygg blev jag idag:

20140731-191406.jpg

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. frida

    Åh vilken snygg klänning! Passar dig verkligen!
    Jag har dock en fråga om något helt annat… Min son är 14 mån nu men ganska lång och tung (86 cm & 12,5 kg) men är en gosig liten kille som gärna vill bli buren om han inte får springa själv. Funderar på en Easyhug bärsjal som du tipsat om tidigare. Är dock lite osäker på om han är för gammal. Vad tror du som har en och varit nöjd med den innan? Använder ni er fortfarande eller har Lucas vuxit ur den? Tacksam för svar, skulle kanske mailat men hittade inte adressen

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här