Isadoras dansuppvisning

I helgen var det äntligen dags för Isadoras dansuppvisning på Stora Teatern, alltså sååååå såååå himla häftigt! Förra gången hon uppträdde var det bara hon och fem andra tjejer, men nu var dom en lite större grupp så dansläraren var med på scen och hjälpte barnen att komma ihåg vad dom skulle göra 🙂

Hon är så sjukt modig vår lilla fröken! Det är inte alla som skulle ställa sig på scen inför en helt fullsatt teater! Jag, Lucas och Victor satt nästan längst fram och var så berörda över hennes uppträdande!

Efter uppträdandet stod alla stolta föräldrar och väntade på sina barn vid dörren till backstage och när vi fick syn på Isadora så fick vi ropa för det gick inte att komma fram. När hon väl hittade till oss så sträckte sig Lucas fram först av alla och sa ”Vad bra du var Isadora!!!”, då blev jag lite extra varm i hjärtat 🙂 Sen fick hon en fin blombukett som Victor var och köpte medans jag och Lucas lämnade av Isadora backstage innan föreställningen.

William fick vara hos Veronica under tiden vi var på föreställningen så efteråt åkte vi dit allihopa och åt en supergod grillmiddag som hon hade fixat. Efter maten åkte Victor och William till gamlafarmor och jag och Veronica myste och drack drinkar. Hon är verkligen en hejare på att blanda drinkar på stående fot, både alkoholfria och med alkohol.

Jag ska villigt erkänna att jag börjar bli sjukt sugen på en sommardrink med alkohol i nu. Längtar bara mer och mer tills den här bebisen kommer ut nu. Haha!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här