Isadora vill gå till dagis

Jag har märkt ett tag nu att Isadora är väldigt nyfiken på dagis. Jag tycker det är kul eftersom hon tidigare var livrädd för alla barnen, men nu vill hon alltså gå in och leka med dom. Varje morgon när jag lyfter ut henne ur bilen så skyndar hon sig fram till grinden för att gå in på gården och varje morgon blir hon lika besviken när vi lämnar Lucas och går tillbaka mot bilen. Stackars Isadora! Det är verkligen inte lätt att vara liten, men jag tror faktiskt inte att hon hade blivit så glad om jag hade lämnat henne där och gått, där är vi inte ännu. Det är inte dags att klippa navelsträngen än haha!

 

Om jag hinner nästa vecka så ska jag nog gå till öppna förskolan på måndag. Det är ju lite som förskolan fast mammor och pappor får bra med 🙂 Mysigt för både mig och Isadora 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

Annonsera här