Mammaträff på Mölndals Stadsmuseum

Nu är Isadora snart 1,5 år och dom flesta jämnåriga börjar förskolan nu i höst. Jag har inte varit hemma så här länge förut så jag har inte fått uppleva det här med att “alla” börjar jobba tidigare men det märks faktiskt av lite nu så idag bestämde jag och några andra hemmamammor från “Hemmaföräldrars nätverk” träff på Mölndals Stadsmuseum. Det är sista veckan med gosedjursutställningen denna veckan så passa på nu om ni vill se den – det är gratis!

Sorry för dåliga bilder idag.. det är dåligt ljus därinne och barnen var på språng hela tiden så det var inte lätt att fånga dom på bild…

Det blev en supermysig träff med lite lek, mellis och kaffe. Jag älskar att träffa nya människor, det är alltid lika inspirerade och kul för barnen att lära känna lite nya kompisar också 🙂 Vi bestämde att vi skulle ses igen om ett par veckor.

Innan vi åkte hem köpte vi med oss lite souvenirer. En av grejerna var en badboll som ser ut som jordklotet. Den ska jag ta med till Brasilien för Jairs mamma tror nämligen att vi bor i Amerika och att hennes barnbarn är halvamerikaner. Jag har förklarat att vi bor i Europa precis som resten av Jairs syskon, men hon säger att Sverige och Amerika är samma sak så jag tänkte visa att Portugal och Brasilien ligger närmare USA än vad Sverige gör haha 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

 1. Linda

  Herregud så fort det går! Var ju inte längesedan hon låg i din mage ju!
  Svar: Jag såg vad ni tjänade, men jag är av helt annan åsikt än dig när det kommer till att hyra ut. Jag skiter i hur mycket pengar jag tjänar. Jag vill undvika att man flänger runt med familjen, barnet blir otryggt,sover kanske dåligt etc. Även om det inte blir ofta så tycker jag det verkar omständigt att leta annat boende. Kan förstå att man hyr ut när man kanske är på långresa osv. Men nej här tycker jag faktiskt inte pengarna är värt det. Jag är inte heller i sådant behov av att tjäna in dom extra pengarna, men kan förstå ifall ni är det. Då är det ju ett smart sätt att tjäna lite extra 😉 För mig så finns det andra sätt att spara på,aktier, fonder etc som jag är involverad i. Ännu roligare att se pengarna växa på sitt konto, dessa pengar rör jag inte heller. Ibland går det upp och ibland ned men HÄR tjänar man pengar och DÅ är det roligt. Man får hålla koll på så att man säljer i rätt tid innan det blir en dipp, men jag har haft grymt flyt hittills.

  https://lindamarie.nu/airbnb-boende-bokat-thessaloniki/

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Eller hur 🙂

   Jo, jag vet 🙂 Läste ju ditt inlägg men undrade ändå om du läste 🙂 Jag har också aktier och det är superkul när det går bra men dom pengarna används inte till resor utan långsiktigt sparande. Jag sparar olika pengar till olika saker och airbnb är ett sätt för oss att unna oss mer resor 🙂 Jag tror inte heller att det är bra att flänga runt hur som helst, det är därför vi bara har hyrt ut en gång än så länge, men sen gillar ju vi väldigt mycket att resa och träffa vänner. Vi är väldigt sociala och sover gärna borta så det här var perfekt 🙂 Lucas ville ju inte ens åka hem! Isadora sov dock lite sämre, men det gör hon alltid om hon inte får sova i eget rum 😛

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här