Isadora 3 veckor

Idag är Isadora 3 veckor. Hon är fortfarande en ganska nöjd liten dam och inte alls särskilt krävande. Men hon har period på kvällen som det många gånger är svårt att veta vad hon vill. Igår var hon jättetrött, men hon gick inte att söva. Tillslut gick jag in i sovrummet och la mig med henne i sängen så som vi brukar göra när vi lägger oss för natten. Då somnade hon! I vanliga fall brukar hon sova på Jairs mage några timmar varje kväll, men inatt somnade Jair tidigt.

Igår var jag och Isadora på BVC och återigen var sköterskorna så förundrade över hur stor hon kändes. Alltså inte hur mycket hon väger, utan hur hon verkar vara äldre än vad hon är. När Lucas var 4 veckor fick jag kommentarer från andra mammor att Lucas verkar vara med och lyssnar på våra samtal, men Isadora är ännu tidigare med detta! Isadora är också mycket starkare i nacken och ler/skrattar (ljudlöst) redan 🙂 Hon gjorde det på BVC igår också 🙂 Jag vet att inget av detta spelar någon roll när barnen är stora sen, alla barn lär se le, skratta och lyfta på huvudet. Men man blir ändå stolt över sitt barn 🙂 Det krävs verkligen inte mycket för att man som mamma ska bli stolt som en tupp haha!

Efter BVC så gick raka vägen till KappAhl 🙂 Ni anar inte hur många gånger som jag har sneglat på Newbies utbud av sockersöta klänningar i storlek 56! Tänk att en sån liten människa kan ha så fiiiina klänningar! Och nu hade jag ju tur att få barn på våren så att vi kan köpa dom allra minsta klänningarna och få användning för dom! Jag vet att en del tycker att man ska ha långärmat och heltäckande byxor på bebisarna när dom ligger i vagnen på sommaren, men jag tycker det är heltokigt! Vet ni hur varmt det blir i vagnen om ni promenerar i solen?! Det blir både syrefattigt och varmt och tänk stackars bebis som ligger där påpälsad med massor av kläder! Nej, jag brukar faktiskt inte ha något alls på Isadora. Hon ligger i bara blöja och så har jag sufflett med extra uv-skydd och parasoll med uv-skydd. Om solen ändå glipar in när jag går i vissa riktningar så har jag ett tunt lakan som jag lägger på henne tills jag kan promenera i skugga igen. Jag gjorde likadant med Lucas och det funkade jättebra 🙂

  

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

  1. Anke

    Åh äntligen någon som tycker som jag! Man ska väl klä bebisen som man typ själv är klädd och är det 25 grader ute så går man ju knappast med tjock tröja och långa byxor! Och som du säger så blir det ju väldigt varmt i vagnen när solen ligger på. Jag älskar förresten Isadoras blick, så sött! ☺️

    Svara
  2. Joanna

    Så kul att Isadora ler och skrattar! Jag hoppas att Ebba snart ler i vaket tillstånd ocksåjag känner igen den där perioden på kvällen. Ebba har också en sådan. Ungefär samma tid som när hon låg i magen men man ser även på Ebba att hon egentligen är trött men vill liksom inte sova! Nu ska vi försöka oss på skönhetssömn för imorgon är det hörselscreening på östra! Ha en bra helg!

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här