Okategoriserade

Irriterande!

Ju mer min blogg växer, ju mer spydiga, tykna, avundsjuka kommentarer får jag. Det är nåt jag helt enkelt får leva med. Ju större bloggen blir, ju mer skit får jag ta. För det mesta så får jag inte så mycket tråkiga kommentarer, men det är nästan alltid nån då och då som skriver nåt tråkigt.

Till exempel idag så var det en tjej som skrev så här som svar på mitt inlägg om hur fantastisk min hy hade blivit sen jag bytte hudvårdsserie:

Tråkigt med smygreklam hela tiden. Du hade ju en så mysig blogg förut!

Mitt svar:

TRÅKIGT, tycker jag då!!!

Tråkigt med såna här kommentarer! Det är värsta sätta kommentaren, men eftersom jag vet med mig att det jag skrev var så långt ifrån smygreklam som det nånsin kan komma så väcks ändå en irritation från min sida. Och så vet jag att personen inte har läst min blogg särkilt länge eftersom hon skriver på det här sättet. Hade hon läst min blogg lite längre så hade hon vetat att jag kämpar med min akne och har därför skrivit mycket om det och testat olika produkter och metoder. Jag har testat allt från grönsåpa, bröstmjölk till svindyra ansiktsprodukter och ansiktssyrabehandlingar på salong och allt har jag bekostat SJÄLV, varenda krona!!!! Hur kan det vara smygreklam då? Och om hon hade läst min blogg nån längre tid så hade hon också sett att jag gillar att testa produkter, både dom jag köper och dom jag har fått sponsrade. Det är helt enkelt en del av mitt bloggkoncept! Och så undrar jag vad det är som är smygreklam när jag klart och tydligt berättar att jag testar en produkt? Om jag jämt hade tagit bilder med en coco-Cola nånstans på bilden eller i bakgrunden, då hade det varit smygreklam (om jag nu hade gjort det med flit) men så är det ju inte! Och jag tror nog att dom flesta som har såna akneproblem som jag har gärna också hade berättat för hela världen om dom hade hittat ett bot mot sitt problem!

Ja, det var lite svar på tal 🙂

5 Comments

 • Mikaela

  Jag har följt dig sedan jag själv blev gravid och blir själv jätteirriterad när man läser sådana kommentarer. Personligen tycker jag det är jättebra med att du recenserar olika produkter. Detta pga att även jag hela mitt liv har haft mycket finnar och fortfarande inte hittat något som fungerar för mig. Att du nu har hittat något som fungerar för dig tycker jag är toppen och det ger även mig hopp samt man får lite nya idéer om vad man kan testa. Tack för en underbar blogg 🙂

 • Elin

  Ja det är så tråkigt att folk måste visa sin avundsjuka= nu var det ju inte så….men om det hade varit smyg reklam! Vem bryr sig 🙂 kul att läsa din blogg!

 • Nicole - tvillingmamma

  Du är fantastisk. Ta inte åt dig det negativa folk skriver. Allt är bara ren och skär avundsjuka ingenting annat! Sen är det synd om människorna bakom skärmen för dom lär må fruktansvärt dåligt som måste hävda sig hela tiden!

  Ta inge skit //Grynet hihi

  Puss<3

 • Petra

  Vad tråkigt med avundsjuka människor som inte kan glädjas med andra. Jag gillar att få tips och råd om produkter och tyckte ditt inlägg var väldigt bra, inte alls smygreklam. Du är jätteduktig så ta inte åt dig av tråkiga kommentarer!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.