Okategoriserade

Fläckfritt!

Inte en enda finne! Jag vet inte när jag kunde säga det sist i mitt liv. Jag har nästan alltid nån pleta nånstans. Ibland är det nån som är påväg men nästan alltid har jag nån i alla fall. Idag är mitt ansikte bokstavligt talat fläckfritt 🙂 Det kanske inte håller i sig för alltid men jag vill ju gärna tro det! Det verkar som jag har mina nya Nourish-produkter från Bodystore att tacka för det. Förutom att jag inte har en enda finns så har jag fått mindre rodnader i hyn också. Efter att jag har haft en finne så har jag ofta ett rött märke länge. Så om jag är osminkad på bilder så kan det se ut som en finne fast det inte är det. Men nu tycker jag att jag inte har så mycket sånt 🙂

20140913-135822-50302718.jpg

Imorgon ska jag försöka sätta mig ner och skriva lite mer om mitt test av produkterna 🙂

10 Comments

    • Emma - På Smällen!

      TRÅKIGT med såna här kommentarer tycker jag! Jag förstår att du inte har läst min blogg särkilt länge eftersom du skriver på det här sättet för då hade du vetat att jag till exempel har akneproblem och har skrivit mycket om det och testat olika produkter och metoder. Både billigare och mycket dyrare som jag har bekostat SJÄLV! Och om du hade läst min blogg nån längre tid så hade du också sett att jag gillar att testa produkter, både dom jag köper och dom jag har fått sponsrade. Det är helt enkelt en del av mitt bloggkoncept! Dessutom så undrar jag vad det är som är smygreklam när jag klart och tydligt berättar att jag testar en produkt? Om jag jämt hade tagit bilder med en coco-Cola nånstans på bilden eller i bakgrunden, då hade det varit smygreklam (om jag nu hade gjort det med flit) men så är det ju inte! Om du hade haft såna akneproblem som jag har så hade du nog också berättat för hela världen att du hade hittat något som funkade för dig!

  • A

    Kanske ska testa dom. Har fått nyclet pormaskar/ plitpr som jag klämmer ofta på o då blir det ibland finnar. O därför massa röda märken som det tar låååångt tid för o blekna bort. Har haft acne sedan 13 års ålder men det blev bättre men nu är mår jag så dåligt av alla dessa .

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.