Okategoriserade

Inte som jag hade tänkt mig

Det första jag skulle äta när vi kom hem till Sverige var mögelost, en riktigt krämig Cambozola var tanken… Så blev det inte… Och det var inte för att det inte fanns mån krämig Cambozola (det gjorde det faktiskt inte) utan det var för den här superdumma matförgiftningen som jag ha drabbats av. Ja, för det är faktiskt så att jag har inte ätit nånting sen middagen på flyget från Brasilien, alltså ingenting på 24 timmar nu. Och efter det lilla jag åt på flygplanet så mådde jag ordentligt illa. Problemet är också att jag har ständigt ont i magen och känner mig mätt så då låter jag bli att äta. Det är liksom jobbigt att tvinga ner maten och sen må illa på köpet. Nu på kvällen när jag vägde mig på min hemmavåg så visade vågen 62,6 kg, det är alltså mindre än vad jag vägde när vi åkte till Brasilien. Matförgiftningen har väl påverkat nåt kilo, men sånt tar man ju igen så snabbt så snart man börjar äta igen.

När vi var och storhandlade förut så köpte vi iaf en Castello black ost, jag ser framemot den till söndagsmyset imon. 🙂

One Comment

  • Bullermamman

    Äntligen fick du din ost, trots att det inte blev precis den du tänkte dig. Men SNART så! 🙂 Känns det bra att vara hemma igen? 🙂 Kramar <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.