Inskrivning och tvillingmisstankar

Idag var jag på inskrivning på MVC. Jag hade tid hos en jättebra barnmorska men tyvärr ska inte hon var kvar så jag har fått en annan till nästa gång. BM förstod min oro med tanke på MA som jag fick förra året så jag fick en ultraljudstid inbokad redan nästa vecka 🙂

Jag berättade att jag mår skit och då tröstade hon mig med att det brukar vara ett bra tecken på en stabil graviditet. Hoppas det! Jag sa inget till henne, men jag misstänker tvillingar. Jag är absolut inte säker, men jag har tänkt på det mycket och till och med drömt det! Jag var gravid med tvillingar förra gången när jag fick MA, men första fostret var borta redan i vecka 7 så jag har inte känt hormonmässigt hur det är att bära två barn.

Det som får mig att misstänka tvillingar är att jag mår helt jävulskt illa och att jag har ömma bröst. Inget av det hade jag mina tidigare graviditeter. Det borde betyda att jag har mer hormon i kroppen nu kan jag tycka. Men det får vi se på ultraljudet nästa vecka. Nästan alla jag pratar med säger “hoppas inte tvillingar”. Men en del av mig hoppas ändå det lite, det skulle vara så häftigt! Min sambo sa idag att han hoppades det 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här