Magens växtspurt mellan vecka 34 och 35

Asså coolt! Jag trodde verkligen inte att magen kunde växa så här mycket på en enda vecka! Jag tar alltid veckobilderna på lördag/söndag eftersom Jair oftast är hemma då. Vecka 34 och Vecka 35 så tog jag bilderna på söndagen så det skiljer alltså exakt en vecka mellan dessa bilder! Jag har lite svårt att fatta hur magen kan ha växt så ”lite” varje gång och sen plötsligt från en vecka till en annan så blir den så här mycket större!   

Tror ni att det är magen som har växt så här mycket? Eller tror ni att det kan vara en kombo med att bebisen har lagt sig på ett sätt som gör att magen står ut mer? Spännande är det i alla fall!  

 

En annan sak som jag är väldigt nyfiken på, det är om magen kommer sjunka den här gången. Jag upplevde aldrig att den gjorde det med Lucas. Jag tycker inte att det syns på mina magbilder heller. Men då tog jag magbilderna själv med min mobil så det kanske inte syntes lika bra från den vinkeln. Jag är ganska säker på att det kommer synas om magen sjunker nu, särskilt eftersom den har en väldigt rund och fin form nu!

Relaterade Inlägg

7 Kommentarer

  • Emma - På Smällen igen!

   Min BM sa idag att det kunde vara magmusklerna som hade gett vika och släppt ut livmodern, så det kan ju vara det också 🙂

   Svara
 1. Therese Lodin

  Du har så fina bilder, jag önskar att jag också tog ”samma” bild varje vecka så att man verkligen ser skillnaden. Super fin mage!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här