Okategoriserade

Inredning till mitt kontor

– Samarbete med Lamporochljus.se –

Jag letar efter en lampa att ha över skrivbordet i mitt lilla kontor 🙂 Skrivbordet är ganska smalt så jag har tänkt mig en hängande lampa för att inte stjäla någon skrivbordsyta. Det sitter redan en krok i taket så det är bara att hitta rätt lampa och sen hänga upp den. Jag är ute efter något som känns modernt, stilrent och förhöjer mitt lilla kontor inredningsmässigt. Det är inte så viktigt med ljus för jag har redan en bra taklampa, men den känns lite omysig och ljuset kommer ju bakifrån så mitt huvud skuggar skrivbordet.

Jag gillar dom här lamporna från QAZQA. Det var helt okej priser också, från 115 kr – billigt! 🙂 Jag tror det lutar mest åt den längst upp till vänster för sänglamporna är i brons och då följer det en röd tråd.

Ungefär så här föreställer jag mig att det kommer se ut. Jag kommer hänga lampan så att den hänger på den vänstra sidan av skrivbordet.

Jag hittade många snygga lampor i olika stilar från märket QAZQA. Varumärkets slogan är ”Quite Unique” och det är jag beredd att hålla med om 🙂 Det finns allt från shabby chic till trendig industristil. Senaste nytt från varumärket är bl.a. den coola neonlampan här nedanför 🙂

Det fanns massor av olika neonlampar som t.ex. hjärta och prabubbla. En sån lampa kan ju vara perfekt som nattlampa i ett barnrum 🙂

2 Comments

  • Louise

    Hej!

    Jag vet inte hur det är i Göteborgs kommun, skiljer ju sig överallt. Men här i Malmö är det i alla fall så att man på förskolan betalar för platsen och inte för tiden. Det vill säga att det spelar ingen roll om barnet är där 10h eller 40h/vecka. Det är ändå samma avgift.

    Förutom för barn från och med hösten de fyller/är 3 år om de går MAX 15h/V allt över 15h/V är full avgift?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.