Inpackade i bilen mot Borås

Nu sitter vi inpackade i bilen mot Borås! Vi ska hälsa på min pappa, hans fru och min lillebror i deras nya stuga. Jag och pappa pratar ofta i telefon, nästan varenda dag faktiskt, men det var ett bra tag sen vi träffades sist. Dom skulle egentligen kommit i julas, men det hände ju lite tråkigheter som gjorde att jag inte orkade ta emot besök. Jag hade inte alls tänkt på det, men förra veckan när jag och pappa pratade så sa han plötsligt att det kändes lite konstigt att han inte hade sett mig med min stora mage i verkligheten. Sist vi sågs så hade jag ju ingen mage ännu! Det kändes helknäppt tyckte jag så då ville jag absolut få till en träff innan bebis tittar ut!

Det här blir vår första lite längre utflykt med bilen så nu hoppas vi att den håller hela vägen 😛

  
Jag tror inte det blir nån bebis idag, men för säkerhetsskull så är BB-väskan med i bilen. Jag hade lite mensvärkkänningar igårkväll som gick över när jag gick och la mig, men imorse när jag vaknade så var dom där igen. Bäst att ta med BB-väskan helt enkelt för om jag inte har med den då hade det säkert blivit bebis idag bara för att jag inte tagit med den, det hade ju varit så himla typiskt!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här