Okategoriserade

Joanna ”Dom kallar mig Hannes” gästbloggar

Hej allihopa!

Jag är jätteglad för att jag har fått möjligheten att få gästblogga hos Emma och hennes fina blogg. Jag följer den här bloggen dagligen och jag tror inte jag är den enda här som väntar förväntansfullt  på att bebisen ska titta ut;)

Jag heter Joanna och bloggar för Familjeliv.se och är en av Värmlands största bloggar.
Sommaren 2015 var jag även Semesterpratare på P4 Värmland.

joanna headerbild

Jag började blogga 2012 och från början bloggade jag för min egen skull, som någon form av terapi men insåg snabbt att många ville läsa om mitt liv och hur det är att leva med dolda funktionsnedsättningar.

Jag fick diagnosen Aspergers syndrom vid 14 års ålder och har spenderat nästan halva mitt liv inom psykiatrin och har X antal självmordsförsök bakom mig. Sommaren 2015 fick jag även diagnosen Bipolär sjukdom typ 2, som jag haft i 12 år utan att någon hade märkt det.

Jag har valt att dela med mig av mitt liv och mina erfarenheter för att vill öka öppenheten kring psykisk ohälsa och Neuropsykiatrisk diagnoser och ta hål på myter. Men framför allt vill jag visa att en diagnos inte behöver vara ett hinder utan kan vara en styrka om man får rätt stöd och hjälp, för det är jag ett levande exempel på.

I min blogg får ni följa med mig och min sambo katten Baby på våra äventyr.

joanna baby

Lär känna mig 5 snabba:

* Jag har haft ett distansförhållande med Henrik i snart 4 år och jag är plastmamma till stora och lilla N.

* Jag har en reumatisk sjukdom och spenderar mycket tid på sjukhus och har nu gått med avtagbart gips i 7 månader.

* Jag är en speedwayfantast och brinner för sporten, och har missat sex stycken av Valsarna, speedwaylaget i Hagfors hemmamatcher på 26 år. Så ni kommer få följa med på en hel del speedway på min blogg;)

*Min blogg är brutalt ärlig och jag är inte rädd för att dela med mig av vad jag tycker och tänker.

*Jag har gått ner 30 kg i vikt och har nu gått upp 10 av dessa kilona pga mediciner, så nu delar jag med mig av min resa mot att nå målet ännu en gång!

joanna kropp

Vad händer 2016?

Jag har precis valt att starta eget företag och ska försöka att leva iallafall till viss del på min blogg och mina föreläsningar, så det här blir ett spännande år.

Under våren kommer jag att genomgå en operation av min fot, för andra gången på 2 år. Jag kommer under tiden med gips och rehab att roa mig med massa pyssel, då jag är en väldigt kreativ person.

I maj åker jag till Henrik till Polen på en speedwayresa, som även kommer bestå av en hel del shopping och massa annat spännande som jag inte kan avslöja än;)

Jag och Baby ska flytta och jag letar nu för fullt efter den perfekta lägenheten och jag ser så fram emot att få inreda den.

Under årets planeras även en utomlandsresa och jag kommer fortsätta att åka runt i Sverige och föreläsa.

Som om egen företagare är aldrig den ena dagen den andra likt och jag kan själv planera in när jag vill jobba eller ge mig ut på andra äventyr.

joanna headerbild

Det var lite om mig och om du vill så får du gärna titta in hos mig på min blogg!

Kram kram

Blogg: domkallarmighannes.se
Instagram: @domkallarmighannes.se
Mail: info@joannahalvardsson.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.