Ingen TV eller internet

Imorse när jag vaknade gjorde det helt fruktansvärt ont i halsen. Det kändes som att jag dog en smula bara av att svälja mitt eget saliv. Det blev lite bättre efter att jag tagit Ipren och alvedon. Nu sitter jag på soffan. Jag har laddat upp med citronvatten, te, halsspray, halstabletter och lite gotte också. Jag tänkte tittat lite på TV men tydligen är det driftstörningar på bredbandet så Apple TVn funkar inte och jag har inga kanaler… Jahopp, vad ska jag nu hitta på? Sova lite kanske? Jag är fruktansvärt trött, kanske blir jag frisk snabbare om jag sover en stund. Det lät ändå inte så dumt 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här