Nej, inte nu!

Idag har jag riktigt ont i halsen och långt bak i munnen. Det gör så ont att det till och med värker i örat. Jag känner bara “NEJ, inte NU!”. Det här är verkligen dålig tajming! Jag ska ju på välgörenhetsgalan Hakuna Matata med Veronica på lördag! Jag får inte bli sjuk nu!

Just nu sitter jag på soffan med en stor kopp te. Jag har just avslutat ett Skypemöte med jobbet och nu ska jag ta det lugnt en stund. Jag ska jobba lite till i eftermiddag för jag har en leverans med deadline på fredag.

Jag tycker det är svinjobbigt att vara sjuk nuförtiden. När man har barn får man ju ändå inte vila så mycket när man är sjuk. Jag försöker kurera mig på olika sätt med citronvatten, te, ingefärashots och förkylningsspray för halsen. Hoppas att det går över snart!

Har ni några bra knep för hur man blir frisk snabbare från förkylning?

Relaterade Inlägg

10 Kommentarer

 1. Kiicki

  Timjante är bra för halsen. Men vila och kurera dig, skippa slembildande typ mjölk och socker. Krya på dig!

  Svara
 2. S

  Usch, krya på dig!
  Jag har en annan fråga som jag tror du svarat på innan men saker kan ändras så jag frågar igen 😊

  Vi är två familjer som åker till Gbg i november och då ska 4-5 åringarna gå med papporna på ”Walking with dinosaurs” och så ska vi mammor hitta något annat samtidigt för våra 2,5 åringar. Vad är dina bästa tips? Universum tänkte vi köra allihop dagen efter så gärna något annat roligt 😊

  Svara
 3. Lisa

  Spraya med Cold-Zyme i munnen! Funkar jättebra, man kan använda det för att hindra förkylningar att bryta ut men också använda när man blivit förkyld för att förkorta förloppet!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här