Hyresgäst och julklappstips

– Innehåller samarbete med Eken Städ –

Våra första hyresgäster hemma i Sverige har precis åkt och idag var Eken Städ hemma hos oss och städade 🙂 Det var inte alls mycket stök, gästerna hade till och med sopat efter sig, men jag tycker det känns fräschast och bäst att ha en ordentlig städning mellan varje gäst. Upplägget där hemma är att min mamma sköter in- och utcheckning och hjälper till att tvätta upp lakan och handdukar medans Eken Städ sköter städningen. Snart kommer nästa gäst så det hade blivit svårt för min mamma att hinna allt eftersom hon jobbar mitt i veckan.

Det känns så jäkla bra och tryggt att ha huset uthyrt under tiden vi är borta och eftersom vi tjänar ganska bra på airbnb så kommer vi få ihop till den där flygbiljetten till Thailand 🙂 Det känns som resan kommer bli av men jag vill inte ropa hej förrän jag har biljetten i handen haha!

Glöm inte bort mitt julklappstips som jag delade med mig av förra veckan 🙂 Städhjälp i julklapp är guld värt så om ni bor eller har nära och kära som bor i Göteborg så kan jag varmt rekommendera att köpa städhjälp från Eken Städ. Städhjälp är också en populär ”krya-på-dig” present som blir mycket uppskattad av mottagaren – det kan jag verkligen förstå 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här