Brasilien

Söndagshäng på stranden

Dagen igår på stranden var helt fantastisk! Vi gick dit allihopa och var säkert där i över tre timmar. Det fanns inte ett moln så långt ögat kunde nå och havet var underbart svalkande i hettan. På sommaren kan havet bli nästintill ljummet här, men nu känns det lite kallt precis när man går i men när man väl doppat sig så kan man bada hur länge som helst!

Igår var det söndag och därför väldigt mycket folk på stranden. Men jag tycker inte att det gör nåt. Det är många fler försäljare när det är mycket folk och jag gillar att titta på försäljarna som går förbi, speciellt dom som har olika saker som man kan äta 🙂 Haha!

Barnen badade länge innan dom blev trötta och ville ta en paus. Isadora somnade i Jairs famn innan han ens hade hunnit tillbaka till våra solstolar. Vi hade med oss vagnen till stranden så Jair la henne i den så att hon kunde sova vidare ostört. Lucas blev också trött och somnade i en solstol under tiden vi väntade på maten som vi hade beställt.

Acarajé – typisk mat från Bahia – så gott!

Ian – Jairs kusin som kommer följa med till Sverige

När vi hade varit på stranden cirka halva tiden kom jag på att jag hade glömt lägga solkräm på ryggen. Jag fick lite panik och tänkte att nu kommer jag säkert bränna sönder ryggen så resten av tiden solade jag enbart framsidan och det resulterade i kanske den värsta brännan som jag har upplevt. AJ!!! Kroppen är illröd och svullen och det gör skitont! Jag vill typ bara somna och vakna imorgon. Nej, riktigt så illa är det kanske inte, men jag är stel som en pinne och tycker att allt gör ont. Det gör ont att ha på kläder, det gör ont när barnen tar på mig, vill kramas eller bäras. Det är riktigt jobbigt!

Jair har köpt en jättestor flaska med after sun som till 99% innehåller aloe vera så jag sitter och smörjer med den hela tiden. Jag hoppas det går över snabbt, att gå till stranden idag är inte ens att tänka på. Det blir en hemmadag idag!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.