Tredje graviditeten

Hur kan tiden ha gått så här snabbt?!

Idag går jag och lilla bebis in i vecka 34! Känns så galet! Hur kan tiden ha gått så här snabbt?! Det är 48 dagar kvar tills bebis är beräknad och jag känner att jag inte hinner med längre. Det är fortfarande så mycket kvar att fixa och jag bara skjuter på allt hela tiden. Jag har fortfarande inte packat BB-väskan, tvättat bebis kläder, fixat bebis hörna i sovrummet eller nånting! Men egentligen kanske jag inte behöver stressa, det är ju faktiskt 6 veckor kvar tills bebis är beräknad och i alla fall minst 3 veckor innan bebis är välkommen ut. I vecka 37 så räknas man ju som fullgången.    

Men jag ska nog försöka ta tag i bebiskläderna och tvätta upp dom, kanske köra första maskinen redan ikväll och sen packa BB-väskan nästa vecka så är det gjort. Jag får sätta upp lite mål helt enkelt, kanske skriva en lista som jag kan bocka av. Både bebisens spjälsäng och vagga står i alla fall redo i sovrummet nu. Ett steg i rätt riktning!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.