Okategoriserade

Hjälp till sjukhuset

Ibland är det riktigt tungt att bo långt ifrån släkten. Vi bor cirka en timme ifrån alla släktingar och det är ju inte alltid dom kan komma och hjälpa till när man behöver hjälp. Jag har säkert gråtit en hel flod idag och känt mig ensammast i världen… Jag önskar att dom kunde lägga in mig på BB igen tills jag blir frisk för jag orkar inte med att ha ont och försöka överleva dagen längre och jag vill inte be om hjälp hela tiden!!

För ungefär 15 minuter sen så ringde morfar och sa att dom kommer och hjälper mig och kör mig till sjukhuset. Morfar hade egentligen en läkartid men han bokade om den. Åhhh vad glad jag blev! Tack så himla mycket!!! Det känns skönt att ha med dom till sjukhuset. Min sambo följer också med, men det här är väldigt jobbigt för honom också. Han går ju i skolan och sen när han kommer hem så får han ta hand om två bebisar här hemma, mig och Lucas. Därför känns det bra att få stöd utifrån och nån annan axel gråta mot.

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.