Okategoriserade

Hjälp när man behöver det

Det är tur att jag har en sån fin släkt som hjälper till när det behövs. Idag kom min mormor och morfar från Borås för att hjälpa oss och för att få träffa Lucas också förstås 😉 Det var tur att dom kom så att vi slapp åka taxi fram och tillbaka till sjukhuset. Mormor och morfar handlade också och lagade massa mat till oss så nu behöver vi inte tänka på det i en hel vecka! Tack så mycket underbara fantastiska mormor och morfar! Den hjälpen vi fick från dom idag var verkligen ovärderlig! Det är inte lätt för Jair att ta hand om både mig och bebis och hinna med att handla och laga mat också så vi är verkligen otroligt tacksamma!

På lördag kommer mamma och hjälper oss och mormor och morfar kommer tillbaka nån dag nästa vecka igen 🙂 det känns verkligen lättande och jag mår så himla mycket bättre bara av att veta att vi inte är ensamma. Jag är väldigt ledsen över den här tuffa starten, men jag vet att det kommer gå över och det finns ju trots allt stunder som jag njuter också mitt i allt elände.

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.