Okategoriserade

BF-Dagen

Idag för 2 år sen var dagen då Lucas var beräknad. Så härligt att tänka tillbaka på det tycker jag. Jag och Jair hade bara varandra och bebisen i magen. Jag väntade med spänning på förlossningen, Jair också. Ingen av oss var oroliga för förlossningen, bara förväntansfulla. Jag mådde väldigt bra förutom lite svullna fötter och förjävliga uppstötningar så jag hade inget emot att gå lite över tiden. Jair däremot, han kände sig lurad av att ingen bebis kom. Den 14:e hade vi ju blivit lovade tyckte han haha! Jag tänkte vi kunde kika tillbaka vad jag gjorde den där dagen den 14:e mars 2013.

nyduschad bf-dagen

Jo, det här gjorde jag:

 • Duschade
 • Åt pizza (tror jag)
 • Städade
 • Bäddade vaggan
 • Handlade
 • Köpte omeprazol mot halsbrännan
 • Låg och hade ångest över att vi inte hade köpt någon babymobil att ha över spjälsängen

Vad gjorde ni på era BF-dagar? Var det någon av er läsare som födde på BF-dagen? Jag har hört att det bara är 5 % som föder på BF-dagen..

nybäddad vagga bf-dagen

 

13 Comments

 • Astrid - handarbete, barn och åsikter

  Åh, jag minns knappt (tur att man har en blogg!) Jag åkte till andra sidan stan och gosade med en kompis bebis samt fick tillbaka min kamera då hon lånat den för att kunna fota sin förlossning. Dan innan hade jag upplevt att ungen sjunkit ned men uppenbarligen var allt så pass lugnt att jag inte alls tyckte det var dumt att åka pendeltåg i nån timme för att fika med min kompis, haha. Dottern föddes på bf+7 så det var verkligen ingen fara på taket.

  Det läskiga är dock nu när jag läser igenom inläggen så inser jag att jag hade de symptom jag nu uppvisar ca 10 dagar innan hon tittade ut. Och den jag bär på nu är inte beräknad förns om över 3 veckor. Oj då!

  Och vilket fint litet täcke <3

 • Sofie

  Min son föddes på BF! 🙂 2 dec 2012 kl 15 stod jag o min sambo o hade börjat med en lussekattsdeg när jag helt plötsligt fick värkar, kl 18 blev vi inskriva på förlossningen o då var jag öppen 6 cm! 20.22 är han född 🙂 snabbt och extremt intensivt!

 • J

  Åh vad roligt att kunna kika tillbaka på! 😀 När kom han egentligen sen? Vi blev ju inlagda 3 veckor tidigare så det blev aldrig någon väntan utan igångsättning. Lite snopet och något snuvad på min förlossning kände jag mig eftersom jag förväntade mig +2 veckor efter bf. Denna gång blir det desto mer spännande, hoppas på naturligt och att det sätter igång av sig sj. När spelar ingen roll, bara det går av sig självt den här gången så jag får uppleva the real deal på riktigt 🙂

 • Sanna

  Jag födde vår dotter på BF-dagen:) till oss sa dom på förlossningen att bara ungefär 2% av alla barn föds den dagen som dom är beräknade att komma 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.