Okategoriserade

Hemmadag för en gångs skull

Idag blev det en hemmadag för en gångs skull. Vi är ju nästan aldrig hemma en hel dag, men idag var jag trött… Vi hade egentligen planerat för en playdate, men barnen vi skulle träffa var fortfarande lite snoriga så vi avbokade. Jag vågar inte riskera att Isadora smittas av något nu, inte nu när jag ska till Stockholm och flyga med henne för första gången. Jag är själv öronbarn och har känt smärtan som man känner i öronen när man flyger. Nu i vuxen ålder så får jag inte alltid ont längre, men ibland så får jag ont och vissa gånger kommer det faktiskt en tår på mig, för när det väl gör ont då gör det fruktansvärt ont. Jag önskar inte den smärtan till någon och särskilt inte till ett barn.

Så idag blev vi faktiskt hemma hela dagen. Det var faktiskt rätt skönt och Lucas tyckte nog också att det var ok för idag så har han varit glad hela dagen trots att han inte har haft så högt tempo som vi brukar ha 🙂 På morgonen kollade han på lite TV och Bamse på paddan och sen hjälpte han mig att fota lite saker. 

   

 Spana in närbilderna haha 🙂

När jag fixade disken så lekte vi affär samtidigt. Jag köpte en massa röda glassar och dom kostade allt mellan 5- 25 kr 😀   


Sen öppnade vi Glada-Barn-boxen som jag ska visa er i ett inlägg och Lucas hittade genast en favoritgrej som han lekte med. 

 
Efter det så återupptäckte Lucas förra årets julklapp, nämligen sin dinosaurie och nu har han lekt med den i 3 timmar haha! Kul när vissa leksaker får nytt liv i barnens ögon 🙂

Nu ska jag packa väskan, imorgon kl 8 så går mitt och Isadoras tåg till Stockholm 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.