Okategoriserade

En ny familjemedlem!

Jag skrev att vi hade fått ett kul orange paket häromveckan. Nu tänkte jag visa vad det innehöll! Hihi! Ja, det här var riktigt kul! Allra roligast tyckte nog jag och Jair att det var, Lucas tyckte det var lite läskigt men spännande också. Paketeten innehöll något som säkert kan bli årets julklapp, nämligen en ny liten familjemedlem!

Haha! Ja, nästan i alla fall! En liten dinosaurie som både styrde sig själv, kunde styras med våra händer och med fjärrkontroll! Jag och Jair var jättenyfikna och satte Dinon på laddning direkt så att vi skulle kunna leka. När den hade laddat upp satte vi på den. Den började genast åka runt på golvet och interagera med oss på olika sätt, bl.a. genom att ”springa” framåt, nosa, skratta rapa och fisa! Haha! Och med handen kunde man få den att göra olika trick som att dansa, sitta, prata, kela och så kunde man göra den arg också! Det var jättekul! Då skakade man huvudet eller drog den i svansen så blev ögonen röda och den började vråla och ibland sprang den iväg eller tog sats mot en! Haha! Jätteroligt tyckte vi!

Först satt Lucas bara på soffan, men sen ville han vara med på golvet och då fick han sitta i mitt knä för att det inte skulle bli för läskigt hehe 🙂 Och plötsligt sträckte sig Lucas för att klappa Dinon 🙂 Mammas modiga kille! Det märktes att Lucas tyckte det var spännande även om han tyckte det var läskigt också! Jag måste köpa nya batterier så att vi kan prova fjärrkontrollen också, det tror jag Lucas kommer tycka är ännu roligare!!

Men vad kan beskriva den här leksaken bättre än en video? Här kommer en video!!

https://www.youtube.com/watch?v=mbpCtK0A8-c

Nu leker Lucas med sin Dino varje dag 🙂 han tycker den är superkul och inte alls läskig längre. Men tyvärr är han nog lite för liten för den för han förstår inte att den kan gå sönder. Han tycker det är roligt att slå till stackars Dino så han ramlar så nu har han blivit lite knäpp. Men han är ändå lika rolig ändå 🙂

Den här leksaken fanns också som hundvalp om man tycker att Dinosaurien är för läskig hehe! Zoomer Dino finns hos ToysRus!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.